Najdi forum

Trogir apartma

Pozdravljeni, letos bi radi dopustovali v Trogirju ali okolici.Mogoče kakšen kontakt, nasvet ? Karkoli bo dobrodošlo ker tistih krajev ne poznam .

mi smo bili lani tukajle super zadovoljni in bi se z veseljem letos spet vrnili:

http://www.apartmani-barada.com/

Donatello hvala, sem poslala povpraševanje. Videt je zelo lepo, predvidevam pa da je tudi drago.

Glede na to, kako urejeno je in kaj vse je v apartmaju, niti ni pretirana cena 65 EUR na dan. je pa blizu centra, v bližini sta 2 plaži, edina slabost je, da moraš čez glavno cesto. so nam pa rekli, da bodo delali ali pa so že začeli tik pod apartmajsko hišo plažo – v bistvu jo bodo podaljšali, uredili..za kdaj pa vas to zanima?

Pozdravljeni,
Lani bili v okolici Trogirja na dopustu, in ne bi šli več, od Trogirja do Konca Splita je ena velika ladjedelnica in z ladjedelnico povezana industrija. Poleg tega veliko vodnega prometa. Barva in čistost morja daleč od kristalnega. Nam je lastnik razložil da je od Trogirja do Makarske barva morja zelena , kar smo opazovali tudi mi , ko smo se peljali ob Makarski riveri, pri Breli dalje je morje spet modro.
Za letos že imamo, turkizno morje , vidljivost nekaj metrov v globino, mir na plaži , apartma s pogledom na morje, v vasi samo ena mala trgovina in pekarnica, odklop, komaj čakam.

Lanibili, vem da so take lokacije top secret, samo mene bi vseeno zanimalo,tudi če je cena visoka. Luksuz se pačplača.
Samo, da je morje čisto, apartma pa ob morju.

oh,, saj ni tako, top secret; gremo tukaj v apartma z modro kuhinjo, le ta ima razgled na morje , ostali apartmaji imajo stransko lego in je razgled na sosedove apartmaje.
lahko pokomentirate mojo izbiro.

Pozdravljeni,

tudi jaz sem poslala povpraševanje za apartmani-barada.Res je lepo.
Me pa zanima ali je pred hišo dosti prostora za otroke in če je plaža primerna za otroke?Ali se moraš kam vozit?
donatello Kateri mesec ste pa bili lani?

bili smo julija. na plažo greš lahko peš, edino čez (glavno) cesto je potrebno. plaži sta pa dve. pred hišo sicer veliko prostora ni, pa še malo klančka je, tako da žoga lahko uide. je pa ograjena terasa, kjer smo bili ves čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close