Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trije predlogi za izboljšavo foruma

Trije predlogi za izboljšavo foruma

Kot nekakšna navodila/priročnik za boljše razumevanje uporabnika ali kaj?

Sploh pa, boh ne daj, da bi seba111 pisal povzetke. Se še dobro spomnim njegovega zadnjega:

Margot: Verjetno bi zase rekla da je simpatična dama

No ja. Verjetno bi res to rekla :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

simpl, če knjige bereš, nimaš časa bedarij klamfat po forumu 🙂
zato je sadni skoz tu (razen ko se v fitnesu v špegu gleda) :P[/quote]

Iz sloga pisave in besednega izražanja je razvidno, da čitaš izključno leposlovje. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sploh pa, boh ne daj, da bi seba111 pisal povzetke. Se še dobro spomnim njegovega zadnjega:

No ja. Verjetno bi res to rekla :))[/quote]

Oh, Seba111je kar dober “ženski psiholog” ali opazovalec. Veliko bolje pozna in oceni ženske značaje, kakor pa ti moške. 😀

No ja. Verjetno bi res to rekla :))[/quote]

Oh, Seba111je kar dober “ženski psiholog” ali opazovalec. Veliko bolje pozna in oceni ženske značaje, kakor pa ti moške. :D[/quote]

Matjažko, kaj pa če bi ti napisal povzetke? Ti to tako lepo napišeš :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Oh, Seba111je kar dober “ženski psiholog” ali opazovalec. Veliko bolje pozna in oceni ženske značaje, kakor pa ti moške. :D[/quote]

Matjažko, kaj pa če bi ti napisal povzetke? Ti to tako lepo napišeš :))[/quote]

Ne upam se vam zamerit mladim brhkim dehtečim rožicam… Seba111 je bolj pogumen. 🙂

Matjažko, kaj pa če bi ti napisal povzetke? Ti to tako lepo napišeš :))[/quote]

Ne upam se vam zamerit mladim brhkim dehtečim rožicam… Seba111 je bolj pogumen. :)[/quote]

Eh, saj ti ne bomo zamerile. Obstaja pa velika verjetnost, da nas boš nasmejal.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj pa če ti rit zraste kot oni deklini iz sadnega teme? 😉
Potem bi bil pa resnično zrel moški….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zase lahko rečem, da sem relativno nov (pretežno bralec) tega foruma (dober dan vsem!) in da so mi bili sebatovi opisi (sicer le nekaterih žensk, ne vseh pogostih uporabnikov) prav posrečeni – sploh glede na poste in način pisanja uporabnikov, ki sem jih prebral sam. Nisem čisto vseh, ampak precej pa, dovolj, da sem si ustvaril grobo sliko.

Zelo enostavno novi uporabniki odidejo s foruma, ker se odpre neka, recimo ji konstruktivna, dobronamerna tema, pa najprej naval, da ne rečem kakšnih sporočil in prepucavanj z različnih smeri.

Da človeka res mine…

Glede knjig: prebral sem ju v obdobju, ko je bilo težko v razmerju bolj kot sanity check samega sebe…pač imam navado pogledati tudi vase…mogoče pa nimam vedno samo jaz prav 🙂 škodilo ni prebrat…ni da bi ravno eno pisanje kar instant spremenilo karkoli, ampak bits and pieces.

Kolikor sem prebiral forum, se precej tem, ki se jih knjigi posredno ali neposredno dotikata, odpira na tem forumu. Saj je prav, končno je to ženski in moški čvek.

Zdaj pa nazaj v realo. Odbojka vabi 🙂

Ne upam se vam zamerit mladim brhkim dehtečim rožicam… Seba111 je bolj pogumen. :)[/quote]

Eh, saj ti ne bomo zamerile. Obstaja pa velika verjetnost, da nas boš nasmejal.[/quote]

Sem mislil, da samo Margo rabi zabavnega ljubimca, ki jo bo nasmejal!? 😀

Eh, saj ti ne bomo zamerile. Obstaja pa velika verjetnost, da nas boš nasmejal.[/quote]

Sem mislil, da samo Margo rabi zabavnega ljubimca, ki jo bo nasmejal!? :D[/quote]

Mene v resnici ne zanima, kaj si ti mislil, pa tudi ne razumem najbolje, zakaj bi si ti ukvarjal s tem, kaj jaz rabim…

Saj se smejim z usti, ne z vagino, tako da za to (še) ne rabim ljubimca, zaboga… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Pa ne se hecat da si to ti Sadni? Jao,ma pogrešala sem te:))

Sem mislil, da samo Margo rabi zabavnega ljubimca, ki jo bo nasmejal!? :D[/quote]

Mene v resnici ne zanima, kaj si ti mislil, pa tudi ne razumem najbolje, zakaj bi si ti ukvarjal s tem, kaj jaz rabim…

Saj se smejim z usti, ne z vagino, tako da za to (še) ne rabim ljubimca, zaboga… :)[/quote]

TAŠČA in SNAHA

KO SE JI JE RODIL VNUK, PRIDE TAŠČA K SNAHI IN JI REČE :
– NE ŽELIM BITI NESRAMNA, A VNUK SPLOH NI PODOBEN MOJEMU SINU !-

SNAHA DVIGNE KRILO, pokaže pi**čko IN PRIPOMNI:

-TUDI JAZ NE ŽELIM BITI NESRAMNA, A TO, KAR VIDITE,
JE PI**Č**KA, NE PA FOTOKOPIRNI STROJ!!” –

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close