Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trije predlogi za izboljšavo foruma

Trije predlogi za izboljšavo foruma

– kar nekaj uporabnikom (vsem ki še niso) tega foruma ne bi škodilo prebrat knjigo v priponki;

– predlagam da seba111 ali kdo drug v stilu, kot je že naredil, naredi kratek povzetek najpogostejših uporabnikov in uporabnic tega foruma, moderator pa temo pripne

– kar nekaj uporabnikom bi koristilo prebrat tudi knjigo Z. Milivojevića, Formule ljubezni

Hvala za vaš čas, moderatorju pa za upoštevanje predloga 🙂

brezveze. so že zadnjič tisti bolj razgledani ugotovili, da so slovarji in knjige za neumne in zaostale.

Pa to ni res, s čim vse se folku da ukvarjat in o tem celo knjige pisat….

upam, da ima knjiga veliko slik, drugače je tu noben ne bo hotel brat.

Ne razumem…kako se bo izboljšal forum? Ko boš ti prebrala vse to in še več, ter začela živeti?

simpl, če knjige bereš, nimaš časa bedarij klamfat po forumu 🙂
zato je sadni skoz tu (razen ko se v fitnesu v špegu gleda) 😛

Ja Uau, čist si me ubila zdej. Sej ne, da sem že milionkrat napisal, da jih ne berem, ker si raje kak dokumentarec, film, serijo pogledam…

Ali pa si CNN prižgem in malo gledam kaj se dogaja po svetu.

Na koncu, če pogledaš, imam še vedno več v glavi, kot večina načitanih kao razgledanih forumašev/forumašic. Sploh me noben ne more shandlat, še vse sem vas do zdaj zbrukal, lol

sej ti je videt 🙂 ni treba še posebej poudarjat 🙂

mogoče ti bojo pri Faux News dali plaketo za zvestega gledalca :)))))

Jaz se za razliko od vas vsaj ne lažem, da jih berem.

V bistvu, edinemu uporabniku, ki še verjamem, da kaj prebere, je Spider, od ženskih uporabnic pa Katenjka. Ostali blefirate 🙂

In to pride iz ust največjega bleferja, večnega študenta.

In v čem so ti knjige pomagale, se jih držiš?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ah c’mon, saj že vsi vemo, da je Lepolaska & Goldfish ena in ista oseba 🙂

Dokaz ? Niti enkrat je še nisi citirala, pa v moji temi se “začudeno” nič ne ukvarjaš z mano, po vseh ostalih pa se.

Ok cool, bye.

O MOJ BOG! goldfiška se v temi od sadnega NE UKVARJA Z NJIM!!!

hitro klicat policijo, reševalce in center za pomoč pri naravnih nesrečah. kako grozno.

Jaz se za razliko od vas vsaj ne lažem, da jih berem.

V bistvu, edinemu uporabniku, ki še verjamem, da kaj prebere, je Spider, od ženskih uporabnic pa Katenjka. Ostali blefirate :)[/quote]

Ni res, jaz berem MON in to redno.

Uporabljam ta registriran nick, ne čutim potrebe še po dodatnem pojavljanju, v drugačnih oblikah. Vem pa, da me že dolgo sanjaš vsepovsod.

Meni se pa zdita EB in Zlatolaska odličen par. To sta kot duši dvojčici. Oba neka športnika, karakterno se ujemata.

In v čem so ti knjige pomagale, se jih držiš?[/quote]

Edin korekten odgovor na moj post dosedaj. Vse ostalo pa samo dokazi, da bi vam koristile knjigce.

wd40, če jih bos prebral lahko debatirava, povzetkov ti menda res ne rabim delat.

Držim se pa nobene knjige, še svetega pisma ne (pa od katerekoli religije že). Se pa v marsikateri da najti kaj uporabnega, odvisno od tega, kaj kdo išče in kaj kdo rabi.

Zdaj naj bo pa ena…razsvetljevala:))). Grem stavit, da sem več v knjižnici kot si jo ti sploh videla od blizu. Danes grem tudi, lahko ti prinesem kaj novega, da ne boš žulila starih zadev.

No pa daj. Bom vesel. V Ljubljani bom okoli 19h.

In v čem so ti knjige pomagale, se jih držiš?[/quote]
Milojeviću pomagajo!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

No pa daj. Bom vesel. V Ljubljani bom okoli 19h.[/quote]
Lahko bi uredile kotiček pa bi potem vsi prišli poslušat/brat, bi imeli forumsko delavnico 🙂
WD bi prnesu švasaparat jst pa fibrco…. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lahko prinesem, tudi kaj drugega:-))). Si bom vzel čas pa bom skušal prebrat. Škodilo mi ne bo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Knjige o medsebojnih odnosih in podobnem sranju, prebirajo tisti, ki sami nič ne doživijo, potem se pa učijo iz “izkušenj”, “prakse” drugih. Spominjajo me na “fitnes naprave” iz top shopa, do 6packov v štirih tednih, ali pa, preberi to knjigo in boš dobil katerokoli žensko. Tako se obnašaj, tako se pogovarjaj z njimi, tako bodi oblečen, to in to počni,…Potem pa gledaš avtorja, pa nek piflarček s špegli, z zobnim aparatom, pa še jecla zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close