Tričetrt hlače, kaj niso že iz mode?
Kamor- koli grem še videvam ženske oblečene z zavihanimi hlačami-3/4 in spodaj neke pisane štunfe in nizke čevlje. Kaj niso tričetrt hlače že iz mode?
In ene so prav neokusne, take hlače jim naredijo še manjše in bolj debele noge, da o tisih pisanih štunfih ne govorim, ko bi bili vsaj usklajeni.
Prosim razsvetlite me, kakšne hlače so ta trenutek IN, hvala!
ja in kje je tu problem?? Ok, ce pravis so iz mode, ampak kaj to pomeni, da moram sedaj iz omare zavrect vse hlace na 3/4 al kako? In kupit po novi modi. Ja, jaz pac ne mecem denarja tako skozi okno in hlace ostajajo v omari kar nekaj sezon, pa naj si dame po na ulici mislijo kar si hocejo.
Ce pa hoces biti z modo res v koraku se pojdi sprehodit po Londonu ali Berlinu, … potem niti ne bos vec pisala takih komentarjev.
Saj še niso popolnoma OUT, samo dolge naj bi bile bolj IN.
Tule so recimo navedene kot totalno IN: http://www.flights-of-fab-fashion-fancy.com/2008/03/fashion-trends-wearing-cropped-pants.html
ma čisto odvisno od tega, kakšne so te hlače…poletne, lahke, bele (letos morate imet obvezno ene bele hlače doma) – te so seveda moderne. Kašne rjave, žametne…te pa nekako izstopajo in se točno vidi, da so iz lanske, če ne že iz predlanske jesensko zimske robe.
nogavice pa obujte kožne barve, pa bo.
Zakaj bo nekdo moral biti kritičen do sebe? Odvusno za katero stvar gre, oblačilo pa res ni za kritike. Vsak si naj obleče kaj ž+eli, pa če ima 200 kg in oprijeto minico. TTo je njena stvar kaj nosi in ti je niti ne rabiš pogledat, čeprav vidim da to rada počneš. Zdaj se moram še pazit da me kakšna šinfarska baba kot ti ne vidi in potem na veliko šinfa da pa to ni moderno, pa kaj si msilim da to nosim, pa da mi ne paše pa kaj jaz vem kaj še. Gavno je da sem jaz v tem srečna. Sicer pa je v življenju še toliko pomebnejših stvari, ti pa pišeš o oblekah kot nekaj pubertetnica.
Forum je zaprt za komentiranje.