Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tričetrt hlače, kaj niso že iz mode?

Tričetrt hlače, kaj niso že iz mode?

Kamor- koli grem še videvam ženske oblečene z zavihanimi hlačami-3/4 in spodaj neke pisane štunfe in nizke čevlje. Kaj niso tričetrt hlače že iz mode?

In ene so prav neokusne, take hlače jim naredijo še manjše in bolj debele noge, da o tisih pisanih štunfih ne govorim, ko bi bili vsaj usklajeni.

Prosim razsvetlite me, kakšne hlače so ta trenutek IN, hvala!

Pa sej ti že vse veš…

lp

Torej so iz mode, ampak jih ene še veselo nosijo,ker menijo, da jim neznansko sedejo, ajoj- hvala;))!

In kaj zdaj če jih imajo? Glavno da so same sebi všeč pa ni važno kaj si kdo misli. Jaz se evdno oblečen kot je meni všeč pa če imam gate na glavah. me ne briga kaj kdo reče, sploh pa nevem zakaj nebi smela biti tako oblečena. Morda zato ker kakšna takšna kot si ti komaj čaka da pošimfa.

lojnaaaa, pozabila si napisat ali so moderne ali ne, hvala!

ja in kje je tu problem?? Ok, ce pravis so iz mode, ampak kaj to pomeni, da moram sedaj iz omare zavrect vse hlace na 3/4 al kako? In kupit po novi modi. Ja, jaz pac ne mecem denarja tako skozi okno in hlace ostajajo v omari kar nekaj sezon, pa naj si dame po na ulici mislijo kar si hocejo.
Ce pa hoces biti z modo res v koraku se pojdi sprehodit po Londonu ali Berlinu, … potem niti ne bos vec pisala takih komentarjev.

KOT VIDIŠ si stopila na žulj 3/4 hlačnicam.;-).

Saj veš, da hlač IN ni. Nosiš tisto kaj ti je všeč in v čem se dobro počutiš. Pusti tisto, kaj je IN, če ti ne paše.;_)

Letos so v modi dolge hlače, ravnih krojev, pomembno je, da niso oprijete. Najbolj so in safari barve ter rumena. Se pravi so lanske hlače popolnoma out. Sicer pa vsak po svoje. Meni je prav vseeno, kaj si je nekdo zmislil, da je ta trenutek in, jaz nosim cunje, v katerih se dobro počutim.

Kako????

Ravno včeraj sem si kupila črne 3/4 hlače!!!! Presneti trgovci, le zakaj prodajajo robo, ki je OUT??????

po mojem še niso OUT. sicer ne bi bile v vseh modnih katalogih in na obešalnikih v štacunah, kjer zgoraj piše: nova kolekcija 2008

Saj še niso popolnoma OUT, samo dolge naj bi bile bolj IN.

Tule so recimo navedene kot totalno IN: http://www.flights-of-fab-fashion-fancy.com/2008/03/fashion-trends-wearing-cropped-pants.html

ma čisto odvisno od tega, kakšne so te hlače…poletne, lahke, bele (letos morate imet obvezno ene bele hlače doma) – te so seveda moderne. Kašne rjave, žametne…te pa nekako izstopajo in se točno vidi, da so iz lanske, če ne že iz predlanske jesensko zimske robe.

nogavice pa obujte kožne barve, pa bo.

Ha, jaz sem pa prav lani točno take kupila v HM. No, bom pa letos moderna, če sem bila lani pred-moderna:-)

robo je pač treba prodajat … na kakršen koli način samo da je biznis :))

Verjetno veste, da so letos modne vse dolžine hlač, pa tudi širine hlačnic so modne v vseh dimenzijah.Torej niste nič ovt tiste, ki nosite 3/4 ali 7/8 hlače.

A ni že zadnjih 5 let v modi dovoljeno popolnoma vse? Rjava in črna, roza in rdeča, pike na črte, dolgo, kretko, široko, ozko,…

Najbolj pomembno je imeti svoj stil, pa naj bo to trenirka ali pa Max Mara!

..če lahko izbiram, bi rajši Max Mara!;-) Hvala.

Maja saj jaz bi tudi, pa prevečkrat soldov zmanjka 😉

hihi, koliko ogledov in kolikov postov, no in še zdaj ne vem, so moderne ali ne;))

Se pa strinjam naj vsaka nosi kar ji sede, paše, se dobor počuti samo mal kritičina do sebe pa le naj bo, pa bo vse okej.

če baba zgleda dobr ni važn kaj navleče nase, če je pa grdavša ji niti najdražje cunje ne pomagajo

Bravo hudič s tem še še bolje strinjam;)) ni vse za vsako rit, da mal olepšam;))

Zakaj bo nekdo moral biti kritičen do sebe? Odvusno za katero stvar gre, oblačilo pa res ni za kritike. Vsak si naj obleče kaj ž+eli, pa če ima 200 kg in oprijeto minico. TTo je njena stvar kaj nosi in ti je niti ne rabiš pogledat, čeprav vidim da to rada počneš. Zdaj se moram še pazit da me kakšna šinfarska baba kot ti ne vidi in potem na veliko šinfa da pa to ni moderno, pa kaj si msilim da to nosim, pa da mi ne paše pa kaj jaz vem kaj še. Gavno je da sem jaz v tem srečna. Sicer pa je v življenju še toliko pomebnejših stvari, ti pa pišeš o oblekah kot nekaj pubertetnica.

Jaz imam 172 cm in 96 kilogramov in najraje nosim 3/4 hlače, pisane dokolenke in nizke čevlje. Še vska me pohvali, da imam dober stil, ki mi paše in tudi sama se dobro počutim tako. Zraven pa dolga bluza ali jakna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close