Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovine za bogataše

Trgovine za bogataše

Zanima me, kje so kakšne živilske trgovine za bogataše? Sem novopečeni bogataš, pa se ne bi več rad družil s plebsom. Kamorkoli grem (Leclerc, Špar itd. je vse polno). Ali res slovenceljni ne premoremo niti ene trgovine, ki ne bi imela socialnih cen?!

Seveda so, ampak ker nisi bogataš še manj pa visoka družba ali pa vsaj malo razgledanosti nimaš blage veze kje :). Denar ti očitno nič kaj dosti ne pomaga.

Če bi bil res bogat, bi ti špežo delali batlerji in te ne bi brigalo ne kje ne kdaj ne kako. Tako pa si očitno luzer, ki si želi bogastva, ker misli da bo takrat srečen. Boš k…

Ti si bl zabit kot bogat.

Danes pa res napihujete svojo foušarijo.  S tem da se že s prvim  stavkom identificirate, v kateri skupini ste obtičali.

Usedi se v svojo novo teslo in se zapelji do Milana, če se ne boš izgubil po poti.

Papak, še za pašteto iz eurospina nimaš

Odgovor na objavo uporabnika
visoka družba, 17.07.2021 ob 12:55

Zanima me, kje so kakšne živilske trgovine za bogataše? Sem novopečeni bogataš, pa se ne bi več rad družil s plebsom. Kamorkoli grem (Leclerc, Špar itd. je vse polno). Ali res slovenceljni ne premoremo niti ene trgovine, ki ne bi imela socialnih cen?!

Glede na bogatijo, se vsedeš na letalo, odletiš do Nemčije, in urno s podzemno (do) v trgovino “ALDI SÜD” tam boš lahko  Lebensmittel günstig kaufen !!     :)))

Dej, ne nasedejte temule pacientu, ki ze nekaj casa provocira z bednimi vprasanji…

Obvoz

Kresalova naj bi se včasih s svojim partnerjem vozila z letalom v Milano se mi zdi da so eni pisali (ne vem sicer če to drži), tako da mogoče se odpraviš v kakšna takšna velemesta mesta, čeprav tudi v Ljubljani so cene po nekod kot da so velemesto, povprečna plača ljudi je pa dobrega tisočaka…

m1957, 17.07.2021 ob 19:57

Glede na bogatijo, se vsedeš na letalo, odletiš do Nemčije, in urno s podzemno (do) v trgovino “ALDI SÜD” tam boš lahko  Lebensmittel günstig kaufen !!     :)))

hahahahaha

He He He, dragi moj, v RS ni bogatašev.

Vsi ki smo bogati živimo v tujini????

Ti pa si butasto tele????

Klinc pa tak bogataš, ki bi rad vedel za hajklas trgovine, da bi iz njih sam nosil skret papir pod pajsho. Pravi bogataši se s tovrstnimi trivialnostmi sploh ne ukvarjajo. Imajo zaposlene gospodinje, če že ne batlerje, ki poskrbijo za to, da so stvari vrhunske kvalitete vedno na svojem mestu.

Bogati nakupujejo specerijo v Avstriji.

V pasji trgovini boš našel veliko zase, ni da ni

Hahahahahah ta je najboljša

smeh165, 18.07.2021 ob 11:55

Hahahahahah ta je najboljša

Glede na bogatijo, se vsedeš na letalo, odletiš do Nemčije, in urno s podzemno (do) v trgovino “ALDI SÜD” tam boš lahko  Lebensmittel günstig kaufen !! 

Nam, ki smo bogati, na misel ne pride po stacunah lazit. Imamo osebje za to.

Se ti vidi, da si se frisen, se bos ze naucil. Ni tko ajnfah imeti denar, je treba znat.

V vednost, 17.07.2021 ob 22:00

Bogati nakupujejo specerijo v Avstriji.

V celovškem Hoferju.

Cool house;

Bogataši  futra&Co ne nakupujejo sami; imajo “maids”, služabničad,  pa zasebne kuharje….

Kuhar iz Hotavelj kuha Luki Dončiću

Ja, slavni in bogati ne hodijo sami po nabavi, če se spomnite

je že Jan Plestenjak pred časom o tem govoril, da mu je bilo v začetku slave

nevšečno kupovat osnovno špecerijo po trgovinah ker ni imel miru in so oboževalke v njega rinile itd….potem se je bil primoran drugače organizirat…

tako, da ja tisti pravi imajo pomočnike, ki jim nabavijo, tega je pri nas malo…

vidiš znane po štacunah…pa saj kje bi kupovala bagatela… v Maxiju, kje so drage trgovine pri nas…ni veliko izbire, še malih zasebnih trgovinic z okusnimi delikatesami kot Italiji, Franciji… pri nas ni…škoda to je tržna niša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close