Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovine z jestvinami ob nedeljah

trgovine z jestvinami ob nedeljah

Pred časom se je tu gor govorilo o trgovinah, ki so odprte tudi ob nedeljah. Iskanje ne dela, zato sprašujem še jaz danes. Kje in katere trgovine z jestvinami so danes odprte v Ljubljani ? V spominu imam nekaj blizu Stare cerkve?

v najlepšem mestu na svetu se ob nedeljah počiva.

Kaj so jestvine?

Odgovor na objavo uporabnika
lisica007, 07.11.2021 ob 08:34

Kaj so jestvine?

špeza, futr  🙂

Avtorica, samo bencinske črpalke ( roba cca 20-30% dražja) pa šiptarske pekarne del.

Jestvine? Še nisi nikoli slišal? Mešano: vrtno orodje, vrtni čevlji  in take stvari.

Lahko so odprte lastniške trgovine, kjer lastnik streže. Kje pa so?

Ne vem za drugje, v Hrastniku vem, da je Jagoda, kjer prodajajo vse kar rabiš. No ni obutve, pohištva, oblačil, ostalo pa imajo.

Odgovor na objavo uporabnika
kje v ljubljani, 07.11.2021 ob 08:30

Pred časom se je tu gor govorilo o trgovinah, ki so odprte tudi ob nedeljah. Iskanje ne dela, zato sprašujem še jaz danes. Kje in katere trgovine z jestvinami so danes odprte v Ljubljani ? V spominu imam nekaj blizu Stare cerkve?

Trgovina Robi ob cesti, malo naprej od Stare Cerkve.

Saj ste izglasovali, da morajo biti v nedelji trgovine zaprte. Zdaj pa imate.   A imamo ogromno pekarn, ki so odprte non stop. Petrolove crpalke pa tudi imajo vse na zalogi . V Lj imamo pumpe odprte cel cas..

V pekarni dobis kruh, ce res nimas nicesar za skuhat, pa ‘halo’ pica in podobno.

kebab pa to

Mi hodimo po nakupih  v Zagreb.

Trgovine odprte tudi v nedeljo, pa še ceneje.

Tako živil, gospodinjskih potrebščin, kot oblačil, obutve.

Gremo zjutraj, če ne gremo po oblačila in obutev, dopoldan nakupimo, gremo kaj pojest in smo popoldan doma.

Če se nam mudi, niti do Zagreba ne gremo, ampak v bližnjo trgovino in smo še dopoldan doma.

Če gremo tudi po oblačila in obutev, to pa ne gremo vsak mesec, smo potem v Zagrebu običajno dlje in imamo cel dan izlet.

Med tednom enostavno nimamo časa za hoditi po trgovinah.

Službe, vožnja otrok na treninge, ostale obveznosti.

Ne znese.

Žal imamo zapolnjeno tudi soboto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close