Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Trgovine v Umagu

Trgovine v Umagu

Letos bomo prvič po petnajstih letih dopustovali na Hrvaškem – v Umagu. Mi lahko kdo svetuje kam po nakupih hrane (so verjetno cene drugod nižje kot v kampu). Ima Umag kakšen večji shoping center? Katere njihove trgovine so ugodne? Hvala.

midva greva največkrat v Getro, ki je na začetku Umaga, včasih pa tudi v Plodine – če se pelješ iz centra v smeri proti Novigradu. nekateri kupujejo tudi na tržnici v samem Umagu.
s cenami se ne obremenjujem, ker kupim pač tisto kar nujno potrebujemo; greva pa včasih, ko sva v Umagu, tudi kak dan na slovensko obalo (je itak blizu) in tam kaj nakupim.

na dopustu v Umagu .Hodimo v Plodine ali na tržnico.
Konzum je drag ,da pa ne govorim o trgovinicah v kampih.
Pa vam priporočam,da gledate cene .Je nujno !
Pri artiklu ena cena na blagajni druga .tako,da le glejte.

to se je v Plodinah zgodilo tudi nama – hotela sva kupiti čaj in je bila potem na blagajni cena občutno višja kot je bila označena na polici. prodajalki sva na blagajni omenila, da je bila tam cena drugačna in je začela težit, češ da to ni mogoče. potem čaja sploh nisva hotela vzeti. no, takrat sva kupila le tri stvari, tako da ni bil problem opaziti razlike, če pa nakupiš več, potem si je pa težko zapomniti cene vseh artiklov.

doma hodite v pofl štacune, na dopustu pa očitno železna srajca….za jebeni čaj da se vam da pričkat na blagajni….tipična slovenska škrtuharska….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

nisem rekla, da sem se pričkala, ampak sem na blagajni omenila glede cene in ker se je prodajalka naredila neumno sem se še jaz – ne vem, a bi se morala pustit, da me povsod nategujejo s cenami in zgolj zato, da ne bom izpadla škrtuharsko, plačevati enkrat več? enkrat me naj nategnejo (zgolj) pri čaju, potem pa naslednjič pri drugi stvari in potem spet pri tretji…in počasi se nabere…

lej, nekateri na dopustu ne izbiramo lokal ki ima cenejši pir…prov jebe se mi….če imam za zagonit tistih 50 eur na dan, bom pa še tistih jebenih 10 zraven…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ti kar 🙂

A ne hodiš ti DRRRR v Leclerc?
To je najbolj pofl štacuna, Francozi pa največji svinjakarji, če si kdaj bil tam. Aja, nisi.

Hvala hvala hvala za vse namige. Se bomo po kakšen večji nakup zapeljali v cenejšo trgovino, po pivo in kruh pa v trgovinico v kampu.

Sedaj imamo Kaufland odprt do 24ure, Plodine, Interspar, Konzum, Lidl, Tedi ,Muller, JYsk,Billa,Mima…verjetno sem še kaj pozabila

Se ti ne zdi, da se je avtorica že zdaaaavnaaaaj vrnila z dopusta?

Ej, tema je stara skoraj 9 let!!!!

izdajalci slovenskega naroda

Špar, Hofer, Getro, Plodine, mislim, da tudi Lidl, potem Konzum v mestu, tržnico. Veliko izbire.

Hofer na Hrvaškem ne obstaja! Tudi pod imenom Aldi ne!

In tudi Getroja že nakaj let ni 🙂

V Umagu ne vem. Ampak Getro je se kako ziv na Hr. Dragi so pa, kot da imajo zlate kobasice.

V Ungariji, malo ven iz centra.

Tako je…pa še vsak četrtek Mambo Kingse na terasi plaže Macumba v Maredi :

https://www.youtube.com/watch?v=iTR9gleEyPk

👍

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close