Trgovine v Umagu
midva greva največkrat v Getro, ki je na začetku Umaga, včasih pa tudi v Plodine – če se pelješ iz centra v smeri proti Novigradu. nekateri kupujejo tudi na tržnici v samem Umagu.
s cenami se ne obremenjujem, ker kupim pač tisto kar nujno potrebujemo; greva pa včasih, ko sva v Umagu, tudi kak dan na slovensko obalo (je itak blizu) in tam kaj nakupim.
to se je v Plodinah zgodilo tudi nama – hotela sva kupiti čaj in je bila potem na blagajni cena občutno višja kot je bila označena na polici. prodajalki sva na blagajni omenila, da je bila tam cena drugačna in je začela težit, češ da to ni mogoče. potem čaja sploh nisva hotela vzeti. no, takrat sva kupila le tri stvari, tako da ni bil problem opaziti razlike, če pa nakupiš več, potem si je pa težko zapomniti cene vseh artiklov.
nisem rekla, da sem se pričkala, ampak sem na blagajni omenila glede cene in ker se je prodajalka naredila neumno sem se še jaz – ne vem, a bi se morala pustit, da me povsod nategujejo s cenami in zgolj zato, da ne bom izpadla škrtuharsko, plačevati enkrat več? enkrat me naj nategnejo (zgolj) pri čaju, potem pa naslednjič pri drugi stvari in potem spet pri tretji…in počasi se nabere…
Tako je…pa še vsak četrtek Mambo Kingse na terasi plaže Macumba v Maredi :
Forum je zaprt za komentiranje.