Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek trgovine bata

trgovine bata

Ali katera ve, kje vse v Sloveniji je še kakšna trgovina Bata. Sama vem namreč samo za tisto v City parku. (Ne zanima me tujina)

Hvala in lp

V Mariboru, Europark

Bata ima sicer v LJ še dve trgovini: v Leclercu in na Kongresnem trgu (nasproti sidra).

Če ti je čevelj všeč in če ti ne gre za znamko se ti splača mogoče še malo pogledat po drugih trgovinah. Jaz sem bila zaljubljena v ene špičake, ki so jih imeli v izložbi, pa nisem spraskala 12 jurjev zanje. Še dobro, saj sem ENAKE našla za 4600 v Jello. Sem šla še enkrat preverit in so bili popolnoma enaki čevlji – sem mislila, da so Batini vsaj v notranjosti usnjeni, ker moji niso bili. Niti pomotoma.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Je kakšna Batina trgovina na primorskem?

Na Bledu v Sportini imajo tudi nekaj. Meni so ful vsec zadnji modeli, prej pa mi niso bili.

Gaia, mi Primorci hodimo v Bato v Italijo, saj je tam dosti bolj poceni. In itak je Bata italijanska znamka 🙂

Kot zanimivost, Bata pravzaprav izvira iz bivše Češkoslovaške republike. Njen lastnik oziroma ustanovitelj se je pisal Thomas Bata. njeni začetki pa segajo nekje v devetdeseta leta devetnajstega leta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close