Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovina TAPRO Šiška KATASTROFa

trgovina TAPRO Šiška KATASTROFa

Take slabe organizacije pa še ne. En ne ve za drugega kaj dela! Ti rečejo da imajo vse plošice ki si jih izbral, na zalogi, ko se odločiš za nakup in ne hodiš okoli drugih iskat, ti rečejo da bodo ene šele čez en teden. Naročiš ploščice, čakaš na izris kot nor, ga le dobiš, naročiš plošice, čakaš in čakaš. Ob dogovorjenem času jih še ni. Ko jih le dobiš, seveda po klicanju in klicanju kdaj bodo prišle, saj imaš doma keramičarje, ugotoviš, da so narobe zračunal, enih preveč drugih premalo, greš zamenjat kot se dogovoriš, tam seveda noben nič ne ve. Še v bazi te nimajo, pa čeprav si tam kupil ploščice. Skrajno neprijazni in osorni po telefonu. In čeprav je njihova napaka, da so narobe zračunal kvadraturo, nočejo vrniti denarja za ploščice ki so bile naročene preveč.
Tako da če kdo rabi ploščise naj ne grev v trgovino TAPRO nasproti Merkatorja Šiška, ker je katastrofa.

ja za minimalno plačo se tako dela povsod, se boste morali že navaditi.

ja za minimalno plačo se tako dela povsod, se boste morali že navaditi.[/quote]

Mi se nimamo kaj navadit! Pač ne delamo prometa tistim lastnikom, ki ne znajo stimulirat kadra!
Blizu Tapra je še nekaj trgovin, kjer so profesionalni. Pa ne bom imen, da ne delam reklame.

Če si tako zoprna, kot si, se ne znaš niti vsega dogovoriti in uskladiti. In ne, niso neprijazni!!

So ja.
Jaz samo pomotoma še zaidem tja…trgovino imajo nametano in nepregledno, da je marsikatero
skladišče lepše urejeno. Pa se ful nekih prodajalcev šeta okoli, ampak se kar spotikaš čez
razne škatle v prehodih, drago imajo tudi ful, pa vzvišeni so tako, kot da smo vsi na svetu rojeni
vodovodarji ali keramičarji, ker karkoli vprašaš, zavijajo z očmi…beda od štacune res, reklame
imajo pa vsepovsod…

Tudi jaz mam slabe izkusnje. Najprej te ignorirajo, potem ti le kdo postreze so vziseni in neprijazni.

Ne nisem zoprna. Najbrz delas v Tapro ce to pises! Dala sem vec kot tisoc evrov za ploscice in jaz sem se drzala dogovora in placala aro, on pa se niso drzali dogovora.

Delajo z ljudmi in majo da so prijazni, ce se hocejo delat!

Ne nisem zoprna. Najbrz delas v Tapro ce to pises! Dala sem vec kot tisoc evrov za ploscice in jaz sem se drzala dogovora in placala aro, on pa se niso drzali dogovora.[/quote]

Tudi slučajno ne delam v Tapro, ali katerikoli štacuni.
Lej, preslabo ste se zmenili in je prišlo do nesporazuma.

Naj ti dajo aro nazaj in pojdi drugam ,če ti jo bodo dali, lahko celo malo naprej od merkatorja ob cesti je še en salon, kjer imajo pa res super ploščice in čisto drugačne od katerih koli.

In ja, v Tapro sem že tudi jaz kaj kupila in ni bilo nikakršnih problemov.

Drugič pa prej na MON vprašaj, predno greš v nakup, saj veš, da vse vemo. Zdaj je že skorajda po bitki. ;)

Ne nisem zoprna. Najbrz delas v Tapro ce to pises! Dala sem vec kot tisoc evrov za ploscice in jaz sem se drzala dogovora in placala aro, on pa se niso drzali dogovora.[/quote]

Naj ti dajo aro nazaj in pojdi drugam ,če ti jo bodo dali, lahko celo malo naprej od merkatorja ob cesti je še en salon, kjer imajo pa res super ploščice in čisto drugačne od katerih koli.

Drugič pa prej na MON vprašaj, predno greš v nakup, saj veš, da vse vemo. Zdaj je že skorajda po bitki. ;)[/quote]

A si pozabila vzeti tablete?

Sigurno delas v Tapro saj drugace jih ne bi zagovarjala, ker so res nesposobni.

Drugič pa prej na MON vprašaj, predno greš v nakup, saj veš, da vse vemo. Zdaj je že skorajda po bitki. ;)[/quote]

Nismo se narobe razumeli, ocitno ti narobe razumes. Zmenili smo se v ponedeljek, bil je cetrtek in ploscic se nikjer. Tle ni nesporazuma ampak nesposobnost. Zdej so casi, ko se je za kupce treba borit, ne pa tko delat. Ce ti pa MON ne pase pa ne komentiraj. Najbrz ne razumes poante MONa.

Tudi jaz potrjujem, da so zoprni do amena. Visoko noseča sem kupovala pipe, najmanj pet prodajalcev je šlo mimo, kateregakoli sem skušala ustaviti, ni imel časa, ker se mu je mudilo, potem pa ga vidim, kako zlaga nekaj na police. Blazno nujno, pa sem rabila samo vprašat če imajo nekaj na zalogi.
Sem se samo obrnila, tam me ne vidijo več.

Ravno danes sem bila tam. Na blaganji ni imel pojma, kaj pomeni kaj na racunu in da naj grem gor kjer me bodo razsvetlili. Cakam pol ure gor da me kdo razsvetli. Odnos na psu. No v skladiscu sper niso vedel katere ploscice mi mirajo dati. Res so nesposobni in nesramni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close