Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovina Mothercare

trgovina Mothercare

Nisem še bila v tej trgovini in ne poznam njihovih izdelkov. Se pa odpravljam tja po neko darilo, pa me zanima, glede na to, da so baje tam višje cene, ali opravičijo ceno s kvaliteto izdelkov. Zanimajo me avtomobilčki poganjalci, v katalogu od Mercatorja so znižani iz cca 19 eur na 13, v Baby centru seže cena tudi za en model do 50 uer, v povprečju pa so od 20-30 eur, v Mothercare
trgovini pa naj bi lansko leto kolegica dala cca 100 eur. To mi je previsoka cena, mogoče imajo kaj več izbire in bi ga dobila tudi ceneje. Ali lahko kdo komentira?

Lp

Hm, ne bi rekla, da se kaj dobi ceneje, tudi glede kvalitete sem na splošno skeptična (govorim bolj o oblačilih), so pa ene stvari luštne in take, ki jih drugje težje dobiš.

Poglej na internetu.
Sicer imam jaz iz Mothercare samo nekaj oblačil. Kvaliteta je ok. Kupovala sem pa več ali manj na razprodajah.

Jaz sem z Mothercare izredno zadovoljna – razen z ceno. Zato praviloma kupujem pri njih, ko imajo kakšne popuste, razprodaje ipd. Vglavnem kupujem obleke, ki so zelo fajn, in kakšne igrače, s katerimi smo tudi zelo zadovoljni.

Poganjalčka jaz poceni ne bi kupovala. Ko sem jaz gledala za našega, so bili eni naravnost nevarni – je kje kakšen kos tako ven štrlel, da se lahko otrok ob padcu nabode nanj.

Se podpišem pod tole. Je pa za moje pojme res kar drago. Jaz igrač tam ne bi kupovala, ker dobiš podobne igrače tudi v drugih trgovinah. So pa res nekatere prav lušne in pa mogoče malce drugačne, kot v drugih trgovinah.

Kar se tiče kvalitete – vsaj tisto, kar smo mi tam kupili – smo pa zelo zadovoljni.

Če pa iščeš poganjalčka, je v spletnih (slovenskih) trgovinah veliko več ponudbe in se da najti kaj dobrega tudi dovolj ugodno.

poglej na njihovo uradno stran in mislim da te zna priti precej ceneje kot pri nas. Cene so v osnovi malce nižje+velikorat imajo znižane cene ki jih v trgovini nimajo. Sem šla preverjati zadevo ko sem kupovala garderobo za nečkinjo in sem to ugotovila. Je pa v Slo trgovini tako v kolikor imaš njihovo kartico in prideš do določenega zneska ti pripada potem tudi dolečn znesek dobropisa ki ga koristiš ob nakupu…..razmisli in se pozanimaj, sploh če veš kakšna velikost je prava, da greš npr mal probat v trgovino pa polj ta isti artikel naročič po netu npr….

Ojla,

V Mothercare sem jaz vedno kupovala bodije in spalne pajace, nekaj tudi vrhnjih oblačil. S kvaliteto sem zelo zadovoljna, praktično so bili bodiji in pajackih po 5 letih še taki kot novi. Tako, da priporočam.

Glede poganjalcev pa imamo mi zelo dobre izkušnje s poganjalci znamke BIG

Praktično so neuničljivi, trpežni, prenesejo vožnjo po afaltu in makadamu.

Veliko bolj trpežni so kot npr. tale poganjalec, ki ga tudi imamo doma, pa se je na zunanjih terenih izkazal za čisto neuporabnega:

LpO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close