trgovina KIK textilien ?
Slišala sem vse najslabše. Slabe plače, res najnižje kar lahko (to vem, ker sem bila na razgovoru za prodajalko).
Se nisem odločila za njih, sedaj pa slišim še od tistih, ki so zaposlene, da je odnos: nadrejeni-delavec na nuli. Tako, da meni definitivno ni žal, da se nisem odločila za njih, ostalo pa naj povedo tiste ki tam delajo.
Ravno danes sem se pogovarjala z delavko, ki je zaposlena v Kiku v Novem mestu. In je povedala sledeče: na razgovoru so jim obljubljali 500 evrov neto plače, sedaj pa imajo 380 evrov neto plače. Ne povračijo jim prevoznih stroškov, niti malice. Večkrat so delale tudi po 12 ur, pa nadur ne dobijo izplačanih, češ da jih bodo lahko koristile – pa bog ve kdaj, ker morajo kar naprej delati. Odnos nadrejeni-podrejeni je totalni poden-delavke so navadne smeti. Zato si tudi ta delavka vztrajno išče boljšo zaposlitev.
To pa so delodajalci, ni kaj-lahko bi dobili nagrado za delodajalca leta.
Iz prve roke lahko povem da samo čim dalje stran od dela v Kiku…
Ni nobenega spostovanja vodstva do ostalih zaposlenih… mobing, ustrahovanje in izkoriscanje…
Delas vse od cistilke do smetarke za minimalca in za nic spostovanja….
…odpušcanje ce jim nisi vsec cetudi delas dobro…
Ni malic,bolniske zelo nezazeljene(raje naj se da dopust) nosecnic pa itak ne zelijo
Forum je zaprt za komentiranje.