Trgovina Cunja.si
Ali je katera ze kupovala tam?
Skratka sem narocila dve obleki in cez cas sem ugotovila, da na Temuju prodajajo popolnoma iste, samo s to razliko, da je na Temuju bila cena 10 eur, v spletni trgovini Cunja.si pa 34 eur (ze vkljucen tudi popust).
Res sem bila razocarana, dobro so me nategnili. Pa take hvale s strani Hajdi, Bencek Katarine, Coolmamacite…. Skratka grdo.
No, da se ne bo se katera nasankala kot jaz, izognite se tej trgovini, na Temuju dobite iste obleke, identicne oziroma gre za obleke iz Temuja samo s to razliko, da so dvakrat drazje.
jaz res ne vem, kaj ve pričakujete.
dejstvo je, da 99,9% spletnih trgovin z oblačili/nakitom ipd v Sloveniji ima kitajskega dobavitelja. Stvari so iste kot na Temuju, zato ker ta isti kitajski dobavitelj dela te cunje tudi za Temu, ker na tak način ne rabi iskati B2B kupcev.
Imaš dve opciji – narediš plan za čisto nov dizajn oblačil in daš Kitajcu izdelat – to ima downside, ker moraš naročiti veliko zalogo, ponavadi 100+ kosov ene velikosti. To si neke manjše spletne trgovinice pač ne morejo privoščiti.
Lahko pa kupiš že obstoječe dizajne, kitajec ti gor samo dotisne/zašije logo. To pride cenovno precej ugodneje in tudi MQO je manjši (ponavadi že 10 kosov na velikost). In to delajo VSE štacune (razen tistih, ki pač..kupujejo robo v Mireli)
Za Hajdi in Katarino Benček ne vem (nikoli sodelovala z njima), Coolmamacita pa pač pobere svoj honorar in bo pač naredila reklamo zate, če jo najameš.
Tako da ne razumem, kako lahko verjamete “vplivnicam”, če pa veste(vsaj upam), da je kakršnakoli promocija PLAČANA s strani trgovince.
Forum je zaprt za komentiranje.