trgovalni račun boste odprli ??
Sem odprla pri BKS banki v Ljubljani, prej poklicala in so mi vse razlozili in mi poslali katere podatke potrebujejo po mailu in se zmenila cez nekaj dni, ko pridem v Ljubljano, da samo podpisem pogodbo in tako je tudi bilo. Cez teden dni sem dobila se racun na mail za placiloo stroskov za letos kar je bilo pa 2 eur.
Kakor jaz razumem avtorja, ga zanima trgovalni račun, kamor prenese svoje delnice in ne prodaja delnic.
Jaz še nimam trgovalnega računa, ker se še odločam, kje naj ga odprem.[/quote]
Jaz bom kar pri NLB, druge opcije ne pridejo v poštev, ker sem doma na selu in se ne mislim vozit 50 km v eno smer, da uredim zadevo.
Kakor jaz razumem avtorja, ga zanima trgovalni račun, kamor prenese svoje delnice in ne prodaja delnic.
Jaz bom kar pri NLB, druge opcije ne pridejo v poštev, ker sem doma na selu in se ne mislim vozit 50 km v eno smer, da uredim zadevo.[/quote]
Sem iz manjsega kraja 80 km iz Ljubljane in pri nas je samo Abanka in za trgovalni racun bi morala v drugo poslovalnico, ki je 20 km stran in zato, ker sem videla da je BKS banka ugodnejsa, sem poklicala v Ljubljano in vse uredila po mailu in, ker sem imela cez tri dni opravek v Ljubljani sem odsla samo se podpisati pogodbo in res so imeli vse pripravljeno insem bila takoj gotova.
Ravno zdajle sem med vožnjo – bolj z enim ušesom – poslušal, da bodo močno dvignili (se mi zdi) stroške poslovanja na trgovalnih računih. Zaslužili bodo, s sladkimi besedami dosegli, da jim boste prodali delnice (seveda krepko pod ceno) in potem služili z delnicami naprej. Te račune so si izmislili natančno zato, da nas bodo oskubili. Kdor jim verjame, je bedak!
Kako so naredili s podrejenimi obveznicami? Zaplenili so jih! Nekaterim so na ta način POKRADLI več sto tisoč evrov.
Ne verjemite bandi, ki NE DELA v vašo korist! Čez kakšno leto ali dve se ponovno “slišimo”. Za njihove žepe gre, za vaše ne!
Imam delnice od Triglava in, ker vsako leto dobim dividende jih bom obdrzala, ce bom pa nujno rabila gotovino bom pa prodala, propadle sigurno ne bodo.[/quote]
Tudi jaz sem v nekem podjetju dobival kar visoke dividende. Zdaj se koritarska banda podjetja dobesedno na nož bode z malimi delničarji. Vse bi radi pohopsali skoraj zastonj.
Kdo pa pravi, da Triglav ne more propasti? Da Triglav ne more izriniti malih delničarjev? Ostalo ti ne bo nič! Ma, kaj ne vidiš, da nas hočejo popolnoma izropati???? Zdaj je zadnja faza borbe za okoli 10 milijard državnega premoženja. Vse si bodo razdelili posvečeni.
Le kako jim lahko verjameš? Neverjetna naivnost. Kaj ne vidiš, kako je propadlo ogromno podjetij samo zaradi njihove pogoltnosti?
Seveda prenesla iz KDD na trgovalni racun na banki, imam nekaj vec delnic (Krka,’Petrol), se pa se odlocam,’kam. Kolikor sem preverjala,’sta za prenos + stroski za letos in naslednje leto najboljugodni BKS in NLB, bodo pa verjetno objavljeni se novi izracuni glede na to, da je bila ravno sprejeta avtenticna razlaga zakona o maksimalnih stroskih. Do teg dveh bank pa imam manj kot 200 m.
Imam delnice od Triglava in, ker vsako leto dobim dividende jih bom obdrzala, ce bom pa nujno rabila gotovino bom pa prodala, propadle sigurno ne bodo.[/quote]
Na podlagi česa je pa večna vrednost tako sigurna?[/quote]
Prenesti sem jih morala, kaj bo pa vnaprej se bo pa videlo, sicer jih pa nimam veliko, da bi me moralo biti strah, ker to je bil manjsi znesek od certifikata, ki smo ga dobili za 3/4 zneska sem imela delnice od nekega podjetja, ki so ga prevzeli tujci in zelo dobro iztrzila za tiste delnice.
Forum je zaprt za komentiranje.