Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Tresenje volana

Tresenje volana

Marca sem zimske gume zamenjala z letnimi sedaj pa mi volan rahlo trese. Peljala sem nazaj k vulkanizerju in jih še enkrat nacentriral pa volan še kar trese. Potem sem šla k drugemu vulkanizerju, ki jih nacentriral na novo in ker ni bilo ok potem še enkrat pa ni nič boljše. Mi lahko kdo pove kaj je lahko narobe? So to gume (imam jih drugo sezono) ali je to kaj z avtom narobe?

Lahko, da so gume, če so bile napačno vskladiščene čez zimo( stoje namesto leže)

Krive so gume. Pri vsaki premontaži se guma nekoliko deformira, kar se pozna tudi na volanu. Če ti pa vulkanizer vsakič zamneja zadnje s sprednjimi, se pa to še bolj pozna, saj se zadnje drugače obrabljajo kot prednje.

A je kaj narobe, če se s takimi gumami vozim do novembra, ko bom dala gor zimske? Načeloma me tresenje volana ne moti tako zelo, bojim se edino, da ne bo z avtom kaj narobe? Hvala

Nič ne bo narobe, razen teda, če te to moti.

Na tvojem mestu bi peljala avto k vulkanizerju na centriranje gum – potem bi ti volan verjetno veliko manj tresel.

vsake dodatne vibracije se poznajo na podvozju avtomobila……..

Kaj to pomeni, naj ga peljem na servis, če je s podvozjem kaj narobe?

nočem bit nekaj pameten…..ampak pomoje ni ravno v redu da volan trese….na koncu koncev niso zastonj izumili centriranje koles….če so kolesa scentrirana tako kot morajo bit, je verjetno res nekaj narobe s podvozjem…..
kakšen pregled ne bi škodoval……..

Jaz sem kupu nove gume pa je bil mir. Obstaja več razlogov ins. Ena varianta je da je guma slabo “nasajena” na feltno in jo je treba izpuščati ter recimo za 180 stipinj zavrteti naprej. Drugo kar se je zgodilo meni je da je bila pnevmatika poškodovana. To se zgodi ko se pnevmatiko snema ali nasaja gor na feltno in se poškoduje gumino armaturo. Tega ni moč niti videti niti zaznati. Pri centriranju ki sem ga opravil pri 4 vulkanizerjih se je ponavljala vrednost 0. Zakaj? Pri centriranju se pnevmatika vrti z nekimi določenimi vrtljaji vendar pri recimo 100 km/h se pnevmaitka vrti nekajkrat hitreje. Jaz sem probal vse od optike do preverbe ležajev in končnikov, vpetja in koles, na koncu pa sem bil primoran kupit dve novi gumi in evo ko po maslu.

New Report

Close