Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trenutno sem v dilemi

Trenutno sem v dilemi

se ga naj kar zdele nacedim z šnopsom sam pol je problem ker ob ene dvetih moram it peč nadevat, je pa mal nerodn po štengah hodit pod vplivom maliganov, ali pa naj še mal počakam se zajebavam z vami, grem ob devetih peč naložit pa se ga pol nacediti?
kaj naj zdaj?

Izboljšaj izolacijo, pa ti ne bo treba ob devetih nalagati drv. 🙂

Jaz sem naložil malo prej in to je to za danes.

kam pa naj pol drve dam če bom imel predobro izolacijo? pol ne bom skor nič pokuril?
ps.si že dal izdelat energetsko izkaznico za svojo hišo?

pojdi naložit takoj in se lahko naložiš prec ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kam pa naj pol drve dam če bom imel predobro izolacijo? pol ne bom skor nič pokuril?
ps.si že dal izdelat energetsko izkaznico za svojo hišo?[/quote]
Drva ostanejo za drugo zimo, pa ti ne bo treba kupiti novih. Pa bo več ostalo za šnops. 🙂

Energetske izkaznice ni treba, ker hiše ne nameravam prodajati ali dajati v najem. Zaenkrat. 🙂

Desc, do devetih spij dva deci, po deveti, pa kar ostane!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

tole je že napredovalo v trilemo s tendenco v mnogolemo … nalij se šnopsa in se spravi v kurišče … boš zjutraj dober za v žaro ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close