Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Trenja včeraj-zabiti folk

Trenja včeraj-zabiti folk

kok so se une ženšče bunile tam v planiki pa kok je una vzneseno govorila od delavk na pop tv “naj se nas pazijo delavk od peka, me smo vsega zmožne, če smo ropa dol vrgle , naj se nas tudi nova vlada -mičo mrkaič- pazi”.
ha ha ***** je folk naiven pa debilen.
boli ropa ***** za njo pa za tiste babe tam notri, ona menda misli da se zdej on sekira , ker ga je kao ona vrgla z oblasti ha ha .
on ma denarja ko dreka, vsega kokr hoče in se mu gladko jebe za vse tiste brezposelne pa bla bla . ona tam čveka kokm naj se jih bojijo pa bla bla, rop pa janša bosta pa medtem na mauriciusu špilala golf. ha ha ha .
kok je folk totalno zabit, sej ni čudno da jih pol izkoriščajo ker vidijo da jih lahko. taki bodo morali živeti še milijon let da bodo zakapirali za kaj se gre.
babe so tam notri pustile svoje življenje , zdej jih mečejo na cesto brez vsega, ampak te iste babe so tok zabite da bi to nardile še enkrat vse isto, če bi dobile novo priložnost. zakaj se pol bunijo?? zgleda da tako mora biti in da jim to odgovarja. jest vem da za nobenga nč ne nardim ne za to vlado ne za kero drugo, men se gre sam za svojo rit in za nič drugega, ker sem ugotovil da je to edino kar me lahko nardi srečnega pa zadovoljnega. a zdej naj se pa 4 leta odrekam pa tresem za neke nove dosežke in napredke nove vlade, pa delam kot nor in uničujem svoje zdravje, kao da bo boljše(ker to blebetajo že od leta 1988 kao kok bo v odcepleni sloveniji bolje ), čez 4 leta pa bom spet videl da sm nategnjen in jovo na novo -pol si pa samo jezen ker si sam delal kot nor na ta račun pa so frajerji v vladi npr pokradli sto milijard plus še ne vem koliko kapitalistov ala jankovič in klemenčilčeva itd-zgodba brez konca.
pa dajte že mal odrast pa mal manj bit zarukani pa tupi ko kante za smeti.

Zabite niso bile, bile pa so složne.

Treba se je vprašat, zakaj je toliko ljudi naenkrat brez dela. Nihče ni omenil odcepitve.

Še bo treba razmišljat, še bo treba razmišljat, kaj bomo storili za našo prihodnost.

Slovenija je zelo lepa dežela. Lepa, prelepa. Ljudje radi delajo.

Kar prevec radi. Toda stvari je treba tudi prodat. Trg pa je majhen, premajhen.

Poiščite rešitve, prave rešitve. Mogoče tudi ti lahko prispevaš prav ta trenutek s svojo dobro idejo, da bodo v Sloveniji za vse brezposelne prišli boljši časi.

saj si lepo povedal res, samo moram ti povedati da te rešitve mene ne zadevajo in me ne zanimajo več. to naj dela tisti k je za to plačan, jaz pa bom skrbel za svojo lastno rit. država je za to plačana pa naj poskrbi za njih, tisti k je przadet pa naj vzame puško v roke pa jih gre postrelit v parlament al pa kam drugam , če mu tako odgovarja. briga mene. kar so si skuhali to pa imajo.

Najbolš da res samo svojo rit skrbiš, svetilnikk – to je še edina stvar na tebi, ki funkcionira, a ni res?

Malce bolj bi pa lahko pazil na izraze, besede s katerimi obkladaš tekstilke, čeprav so one še najmanj krive pri vsem tem. Kaj misliš, če bi vzel kdorkoli že puško, pištolo ali karkoli drugega in ti jo naslonil na glavo kako bi se počutil, ali te bi bilo strah, ali pa imaš toliko poguma in se sam ustreliš, škode prav veliko ne bo.
Lep dan,

nisi me razumel, pravim da naj tekstilke vzamejo puško ali pištolo če želijo in naj ghredo jih postrelit v parlament ne da se one med sabo postrelijo.
govorim o tem kar je una črna včeraj na trenjih “grozila”

še druge stvari funkcionirajo, ampak prioriteta v odnosu do okolja je pa zagotovo moja rit- vem da se grdo sliši toda tako te pripravi ta grdi svet.

Si pač slabič, da te je okolje pripravilo do tega, da funkcioniraš prvenstveno z ritjo. Verjetno te okolica tudi kot takega zaznava.

V življenju je tako, da nekateri funkcionirajo tako, da morajo drugi hoditi okrog njih. Kot pa kaže, zaradi različnosti karakterjev vozijo kar dobro skupaj v simbiozi tako eni kot drugi.

Ne ne, nič me ne zaznava okolica tako in niti se kot slabič ne počutim in ne funkcioniram prvenstveno z ritjo, razen ko serjem:).
Ste pa slabiči vi vsi in kot take vas okolica zaznava , zato vas majo za norce, ker se za svojo rit ne znate potegniti in kot opažam glede na tvoj odgovor je kar prav da vas jebejo. očitno res tako mora biti vsak si zasluži svoje in čevljačice pa tekstilke tudi.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Trg je tisti, ki vse sesuje. Primer: delavka iz Peka se odpravi v trgovino po nove čevlje. Izbira med Pekotovimi in “made in Taiwan” japonkami, pogleda ceno in kupi tiste za 400 sit. Pomisli; saj za eno leto bojo, drugič si bom privoščila pa druge in bom tako bolj moderna. Kupi japonke.

Za premislit.

Strinjam se s svetilnikom. Država bi nam morala pustit, da bi vsak lahko poskrbel za svojo rit. Danes pa delovnim tega ne pusti-nam odžira zaslužek z abnormalnimi obdavčitvami, revnim pa itak ne da, kar jim socialna država naj bi nudila.
Kako to funkcionira, se samo obrnimo k sosedom avstrijcem, pa poglejmo kjer ni duha ne sluha o našem komunizmu.

Tudi v Nemčiji je kriza , posebno še sedaj, ko sta se Nemčiji združili. Še zdaleč ni več tako, kot je bilo nekoč.

točno tako !
davki za popizditi! pa neki prispevki za zdravstveno zavarovanje pa penzijo pa bla bla, pol greš pa k dohtarju ko si bolan moraš pa vse , če hočeš sploh biti pregledan z vsaj povprečnimi aparaturami in vsaj v normalnem roku, PLAČAT! Na socialno pa ali čakaš nekaj let dokler prej ne crkneš ali pa si pregledan z nekimi predpotopnimi aparati pa z nemarnim in nesposobnim osebjem. Da ne govorim da je za zobno protetiko -mam zdej en primer-. za čakat dve leti na socialno, seveda za plačat si takoj an vrsti. Daš 200 jurjev pa je vse narejeno.Marš v ***** janševo in kučanovo s tem sranjem,.
pol pa plačuješ za penzije ko nor- a si je kdo že zračunal koliko da v vsej delovni dobi notri in koliko bo dobil ven !?!
No če bi si zračunali noben več ne bi hodil v službo več kot ene 10 let.
To je čista kraja našega denarja.
Meni naj dajo čisto plačo -se pravi bruto brez odbitkov- pa naj jih nil ne briga pol kaj pa kako in si bom vse sam plačal ne bom nobenga za nič fehtal, država pa naj zaradi mene kar takoj propade itak je po mojem mnenju to sama lopovska banka ki krade denar in pita svoje debele tolste , lene riti.
Še in še bi lahko našteval.

Ah daj spet eden ki ne ve kaj govori.
Kriza je bila vedno samo za ene , za druge nikoli.Za bogatega ne bo nikoli krize pa naj se svet na glavo postavi , za revne pa delavce je pa itak zmeraj.
Krize nikjer na svetu en bi bilo če bi bil denar vsaj približno realno pravično porazdeljen. Ne boš zdej ti men pameti solil pa reku da si je bill gates zaslužil 100 milijard $ kokr jih ima , en v sloveniji pa ni tok sposoben pa priden -ali v ameriki- da si ne zasluži za kilo kruha na dan pa 10 dek salame. ne bodi zmešan. krize ni v splošnem. kriza je samo zato ker so bogati barabe in požrešni. skratka 80 najbogatejših američanov ima toliko denarja kot je letni bruto družbeni proizvod kitajske ki ima kok že milijard ljudi?!
in zdej ti meni o neki krizi ha ha dej ti nimaš pojma .

Men se tud smilijo vsi ti reveži. Ko si v taki situaciji, pa ko cela leta vse isto delaš, ti po mojem možgani zablokirajo in si niti ne znaš poiskat rešitve. Res, da se onim k majo vsega ful ponavadi j*** za vse, sam ne pa vsem. In da eni od teh bogih jamrajo itd, po drugi strani pa bi že davno lahko kako rešitev poiskali. Zavod še vedno plača kako dodatno izobraževanje, lahko bi vsak že rpej o tem razmišljal. Pol so sigurn med njimi še kaki alkoholiki, pa kadijo itd. bi se dalo tu tud prešparat. OK, itak je to pr 70 000 SIT skor nemogoče, sam se da na črno tud delat, sploh moški lahko marsikaj. Če te država j*** jo pač dej nazaj.

Sita vrana lačni ne verjame.

Ja, seveda, če nimajo kruha, naj pa potico jejo.

Ne sodite jih, ker ne poznate situacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close