Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenirka spodnji del

Trenirka spodnji del

Iščem navadno klasično trenirko – hlače, široke, tanek lahek material, z elastiko v pasu in pri gležnjih (spodaj ni nujno). Po trgovinah so samo pajkice in oprijete hlače, ko pa najdem klasični kroj, gre za debelo tkanino včasih podloženo in neprimerno za toplejše dneve. Kje naj še pogledam?

Tudi v športnih trgovinah imajo samo debele? Hervis, Sportdirekt, Dechatlon?

Poleg športnih trgovin poglej kar v supermarketih – Mercator, Spar, Leclerc, tudi Hofer in Lidl. Samo preveri sestavo, ker veliko poliestra pač ni pametno za trenirko, ki jo misliš uporabljati za šport.

Tak klasični kroj so same debele hlačnice, kar mucke so znotraj. Ni lahko padajoče. Sem iskala v Hervisu, Intersport, Dechatlon, Sport Direct na Rudniku in Adidas original in nič temu primernega. Da je bombaž.

jaz sem si par dni nazaj v decathlonu kupila tanko trenirko, neoprijeto, spodaj so lahko široke hlačnice ali pa jih zavežeš na gležnju … ne vem, se mi zdi, da se kar dobi.

Iz bombaža?

Iz bombaža?
[/quote]

ja

Champion ima tudi

Tudi jaz sem iskala take trenirke, a jih nisem našla, sicer imam jaz še pogoj, da imajo žepe.
Debele sem kupila v C&A, jih tudi drugod nisem našla takih.
Za tanko sem si pa lani kupila v Lidlu spodnji del pižame, tak enobarven, v Hoferju pa 2 pižami, enobarvni spodnji del in zgornji del tak z nekim napisom, da ga imam za doma za majco. Nimajo pa žepov.

Če kdo ve za široke trenirke z žepi in tanek material (sam ne tiste, ki na zadnjici visijo!), naj deli prosim informacijo, kje kupit. Hvala 🙂

Decathlon je najugodnejša in tudi najcenejsaša trgovina za
športne artikle.

Vaš link

Jaz sem moje zadnje tudi iskala kar nekaj časa in jih našla v Dechatlonu. Navadne, tanke, črne, s patentom spodaj za 8 €. So imeli pa ene tri modele.

Imaš veliko izbire.
Oprane iz štrika vzameš.
Največ je pa šumečih ; )

Nkd

Imaš veliko izbire.
Oprane iz štrika vzameš.
Največ je pa šumečih ; )
[/quote]

:):):)

Tudi jaz sem iskala take trenirke, a jih nisem našla, sicer imam jaz še pogoj, da imajo žepe.
Debele sem kupila v C&A, jih tudi drugod nisem našla takih.
Za tanko sem si pa lani kupila v Lidlu spodnji del pižame, tak enobarven, v Hoferju pa 2 pižami, enobarvni spodnji del in zgornji del tak z nekim napisom, da ga imam za doma za majco. Nimajo pa žepov.

Če kdo ve za široke trenirke z žepi in tanek material (sam ne tiste, ki na zadnjici visijo!), naj deli prosim informacijo, kje kupit. Hvala 🙂
[/quote]

Tale spodnji del pižame je pa zelo dobra ideja! Saj se sploh ne razlikuje od tanke trenirke:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close