Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trenirka in najlonke

Trenirka in najlonke

Ali kdaj oblečete pod trenirko najlonke? Ali drugače, ko pridete iz službe ali kdaj čez najlonke oblečete trenirko?

Seveda, zakaj pa ne.

Ne, nikoli, ker ne nosim najlonk.

Trenirko pa doma vedno nosim.

Sem čudna ženska, ne uporabljam torbic, ne nosim najlonk :).

Ne.

Slecem to plastiko in oblecem bombaz.

Pozimi ko je mraz in je treba nasega pesota ven peljat  obvezna oprema (.Ne maram debelih trenirk..)

Ko je mraz, navlecem nase lepo tadebele najlonke,cez trenirko,se ene stumfe ,pohodne cevlje in gas.

No zdej ko se vse  topi in je blato, cez najlonke pajkice+ stumfe in gumjaste skornje pa greva.

Pod trenerko oblečem hlačne ali pa samostoječe, odvisno od razpoloženja. Ne vem, zakaj jih ne bi. Ena izmed kombinacij je siva trenerka in črne tanke najlonke. Logično je, da zraven obujem teniske ali včasih allstarke.

?ne ☺

Oblečem trenerko čez ja, zakaj pa ne. Saj se mi ne da stalno preoblačiti. Če imam že od zjutraj žabe oblečene, se takoj ko pridem iz službe domov preoblečem zgornja oblačila, spodnja pa ponavadi pustim.

nimam take navade, enostavno najlonke ne pašejo na trenerko, temveč na krilo recimo

Odgovor na objavo uporabnika
Zdenky, 28.12.2021 ob 13:51

Oblečem trenerko čez ja, zakaj pa ne. Saj se mi ne da stalno preoblačiti. Če imam že od zjutraj žabe oblečene, se takoj ko pridem iz službe domov preoblečem zgornja oblačila, spodnja pa ponavadi pustim.

jaz pa trenerko najraje slačim, mi je pa všeč, če mi vsaj z eno roko sama pomaga?

Seveda obvezno. Najljubša kombinacija skoraj vse leto.

Danes jih bom oblekla pod trenerko. Ene se mi že par let valjajo v predalu, še originalno zapakirane. Tudi, ko bom šla ven, bom samo teniske zraven obula in oblekla dolgo bundo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close