Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TREBUŠNI PLES

TREBUŠNI PLES

Hja ne vem, kako je to za druge, ampak zame je bila to že kar nekaj časa velika želja. In potem, ko sem zvedela za ta tečaj, sem bila čisto nora, tako da zame to ni neka moda in tudi ne sledim nekim trendom samo zato, ker je to trenutno “in”. Jaz hodim na trebušni ples, ker mi je ta ples ful všeč in ker mi definitivno zelo ustreza. Če pa je “in” ali ne, pa me v bistvu ne zanima…

še tole, na internetni strani od društva interes piše, da je dobro, da imaš s seboj copate z usnjenim podplatom, ruto in nekaj lahkih oblačil.
Zanima me, kje se dobi te usnjene copate.

LP

punčy – če res želiš plesati, bodi bosa tako kakor smo me vse,tako je tudi pravilno, v copatah zgleda smešno, lp

Mojca,

lani je bil ob sobotah pop. v odeonu.
dve skupini – začetna mislim, da ob 14h, nadaljevalna pa ob 16h.
kako bo letos še ne vem, lahko pa se pozanimam.

Vitka, eno vprašanje. Nekje sem slišala, da je večina bosih v nogavicah. Pri vas ste bile čisto bose?

iz ljubljane

Zakaj prašaš?

Me smo ble vedno bose. Maš najboljši filing.

vedno smo bose,…tudi pozimi

Diversa,

Prosim, če se pozanimaš za termine. Zanima me začetni tečaj.
Hvala.

v nedeljo se začne začetni tečaj v otelotu v domžalah, sam je dost pozno ob 21h- 22:30h. Zanima me če je kaj žensk v nogavicah, al preveč drsi?

Mene zanima če je kje šola za trebušne plse v okolici ptija. Vnaprej hvala za odgovora.

Pozdravljene,
ali se tečaj za trebušne plesalke še izvaja v Slov. Bistrici?

Na Vrhniki, vsako soboto ob 19uri, dvorana nad Tedijem, pri šparu…če katera zeli….vabljene…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close