Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek trebuh

trebuh

Naj mi prosim kdo pomaga, imam namreč problem z prevelikim trebuhom.
A ima kdo kakšen nasvet kako se ga čimhitreje znebiti!

Manj piva,več bodi telesno aktiven,delaj trebušnjake in jej manj kalorično hrano.(pohano meso,salame,razne mastne omake,sladkarije,sir…)

Manj “žri” in več se gibaj! Te povabim za en dan na gradnjo hiše – pa zate brez piva!!

Najlažje je reč da imaš terbuh, pa jamrat!

Ja, bo treba pa kaj nardit da ga ne bo!! Gibaj se in res pivo dela bušija, probaj ga omejit. Potem, ne se nažerat in odpovej se hranjenju po 7 uri. Veliko pij vode ali limonade, pa res gibaj se, začni z sprehodi, potem nadaljuj z blagim tekom in stopnjuj z vajami kjer delajo trebušne mišice.–> trebušnjaki…

Pa veliko sreče, papap!!!

Majn jej,več delaj…
Če ne bo pomagalo pa še vedno lahko žajfo iz tebe nardijo!!!!!

Ja pa saj jaz ne pijem nič piva, samo kakšno flaško na mesec, pa še to bolj redko.
Najbolje da se začne gibat in telovadit, sam to je ful težko začet.

Nič nisi povedal kolk si star, če si tudi drugače bajsi, če imaš trebušasto postavo že v rodu. Z voljo se da vse. Na trebuhu se nabirajo maščobne blazinice, kar pomeni, da v telo vnašaš preveč maščob. Dieta, televadba, tako ti vsi svetujemo, pa bo rešeno.

Star sem 24 let in drugače nisem bajsi samo trebuh mi je zrastel.
Saj sem sedaj začel malo migati in gledam daj dam v usta, bomo videli kakšni bodo učinki!

MIGAJ,MIGAJ PA MAN DAJEJ V USTA.A SI PREVEČ LIZAL,MOGOČE BOŠ RODIL.RILČEK GLEDA ŽE VEN

Da nimaš mogoče žulj od je.anja?

Ko na hitro spreletim tele poste, sem mimogrede ugotovil, da se javljajo sami manekeni. Sicer pa dejansko res rabiš telovadbo in pa to, da po 19h ne ješ več ničesar!

Pa še eno žensko mnenje, da ne bodo samo mnenja manekenov:

Glede telovadbe in prehrane se strinjam s tem, kar je tu napisano. Za hitrejši uspeh ti pa predlagam, da se prijaviš v kak fitnes center in se domeniš, da ti sestavijo program vadbe, kjer bo poudarek na vajah za trebušne mišice. Zdaj se bližajo hladni dnevi in gotovo se ti popoldan ne bo dalo kaj dosti na zrak in tekat po temi, tako da morda je redna vadba v fitnesu rešitev zate. Jaz sem lep čas vadila doma, tako kadar je bila volja, a ko sem začela redno hoditi v fitnes, so bili učinki čisto drugačni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close