Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek trdo milo

trdo milo

Zdravo!
prosim povejte mi katero trdo milo je NAJBOLJŠE? to pomeni, da ko se umijem z njim, da bodo roke mehke…sedaj uporabljam NIveino, ker sem ga dobila za darilo in imam ful suhe roke po njem.
hvala!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Najboljše trdo milo je DOVE.

Milo iz olivnega olja, ponavadi ne diši tako močno, kože pa niti približno ne izsuši

najboljša so mila iz ljubljanske trgovine Lush – so edina, ki zares ne izšušujejo. prodajajo jih na grame, je pa res, da so precej draga.

Jaz uporabljam L’Occitanova trda mila (z olivnim oljem ali pa s karitejevim maslom, ponujajo tudi drugačne vrste).

Naj naredim še reklamo za L+occitanovo milo s hladilnim mazilom in Weledini mili z ognjičem in rožmarinom.
LP

Tudi jaz se pridružujem predhodnicama in priporočam L’Occitanova mila.
Imajo pa še eno super milo, in sicer za obraz. Uporabljaš ga namesto čistilnega mleka, da se ni treba “onegavit” z vatkami in čistilnim mlekom. Kožo res nežno in temeljito očisti, pa še tako preprosto je. Je malce drago, ampak zelo trdo in se počasi izrabi. Jaz sem ga kupila že pred najmanj dvema mesecema, če ne celo pred tremi, pa ga je še kar nekaj, čeprav ga uporabljam čisto vsako jutro in večer.

Super mila so rastlinska mila znamke Muller, stanejo 181 SIT, najboljsi sta avokado in olivno olje. Avokado sploh naredi ful mehko kozo.
Meni so Lusheva mila tudi precej izsusila kozo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close