Trdil je, da ni v zvezi, imel pa je prstane
Žall, 07.12.2021 ob 12:02
A žal sem to opazila šele po seksu. Prvič sem ga videla. Bila sva na zmenku. Ko sem ga pa vprašala, zakaj ima prstane, je pa rekel, da je vdovec. Tudi to je bila laž. Ima tri najstnike in poročen je. Takoj sem z njim prekinila vse stike. Se pa sprašujem, kako podla oseba moraš biti, da se celo zlažeš, da si vdovec, samo da se z nekom daš dol. Kozla se mi, da sem z njim seksala. Nikoli se ne bi dala dol, če bi vedela, da je poročen. Pa še otroke ima. Nisem razdiralka družin. Bi šla najraje do žene in ji povedala, kaj dela njen mož, ampak ne vem, če bi bilo to pametno. Otroci se mi smilijo, če bosta šla starša narazen. Ampak hkrati pa mi vest ne da miru, da žena živi v zmotnem prepričanju. Saj ne vem, kaj naj naredim … ?♀️
-
Pusti ga na miru in pojdi svojo pot dalje, ne trati svoje energije zanj. Lesson learned…
takega ne bi pa če mi plača, 08.12.2021 ob 21:03
Fras, 08.12.2021 ob 19:44
takega ne bi pa če mi plača, 07.12.2021 ob 14:29
Žall, 07.12.2021 ob 13:35
Ta ideja o tem, da si izmislim spolno bolezen, mi je pa všeč. Bom še razmislila.
Brezveze- ker lahko dobi SPB pri drugi ( brez skrbi, da nisi ne prva, ne zadnja, ki si mu padla na laži) in te lahko toži, ker mu boš TI napisala, da ti “kao” SPB imaš. Ne kompliciraj si sedaj življenja, kar je je, imaš šolo za vso prihodnost. Pozabi in pojdi dalje.
Zato pa jaz ne iščem tukaj v Sloveniji sploh več partnerja, niti južnije od slo meje – vse pokvarjeno, izkoriščevalsko, brez morale, skurbano med seboj. Ko jih jebe ffehtarje slovenske lažnjive- ko bo pravi prišel na mojo pot bo dobil vse in še več, do takrat pa z užitkom, zdrava brez SPBjev in brez slabe vesti uživam sama. Sploh pa samo not pa ven, kot taki mislijo da je pojem seksa, ne pogrešam 🙂
Imaš kakšen kontakt? Sem srečno samski 40+
Imam upravičeno listo želja, ker tudi sama sodim med take s podobnimi lastnostmi, med katerimi iščem: višina partnerja nad 190cm, modre oči, svetli lasje, ljubitelj glasbe in plesa ( latino), ljubitelj živali, da ni profi ali amaterski lovec, ljubitelj rekreativnega kolesarjenja, ljubitelj dobre kulinarike ( nisem vegetarijanka), nekadilec, ljubitelj jadranja in jadralskih dopustov -lahko z izpitom za voditelja čolna do 24m ( jaz ga imam), brez mladoletnih otrok ( polnoletni otroci pa nobena ovira)
Vseeno hvala za tvojo ponudbo -ne iščem potencialnega partnerja več med Slovenci, ker tudi dolgoročno ne mislim ostati v Sloveniji. Tako da ti moj kontakt ne bo v pomoč in tolažbo . Ti pa želim vse dobro in vso srečo pri iskanju sorodne partnerice.
WAU, sem mislila, da sem jaz zahtevna, a ti me prekašaš 😀 Good luck.
Zase že tako vem, da bom skoraj zagotovo do smrti samska 🙂
mijav mijav, 07.12.2021 ob 12:06
če si na prvem zmenku seksala s popolnim neznancem, potem se raje sekiraj zaradi možnosti spb kot pa o tem, kaj sedaj njegova žena razmišlja.
Če pa še imaš njegovo tel. št., potem mu pa pošlji sliko pozitivnega izvida na kakšno klamidijo, herpes, gonorejo. Naj ga vsaj malo zaskrbi.
Huda. In poučna 😉
Pomoje ga je hotela “vdovca” z sexom na prvem zmenku hitro zapeti nase iz taksnih ali drugacnih vzgibov.Da bo opojen od hlapovbstrasti bolj njen,lahk pa da je bil sam hud tip za njo.Samo ona ve.
Zal pa je bila samo dvakrat nategnjena pa verjetno se to ne dobro da je potem tako jezna na celi svet.Tud jaz sem kaksno cvetko marjetko ze srecal al pa mel v postelji pa nisem nikoli razmisljal da bi se ji na tak nacin masceval…
Žal ne boš naredila s tem nič, razen da boš mu družino razdrla. Jaz se se danes tepem po glavi ko me je sodelavec ujel ko je imel dva otroka in vedno je prišel do mene naj mu svetujem kako in kaj, a pol en dan v pisarni pa sem sla iskat neke papirje ker sefa ni bilo, je prišel zadaj za menoj in me začel strastno po vratu poljubljat, ga vprašam kaj počne in je rekel da si me zeli in da umira za menoj. Jaz pa njemu samu da naj neha in poklicala šefa še katerim sma bila takrat ze 2 leti par in so vedeli le določeni ljudje sem ravno izvedela da sem noseča on pa je lepo letel, pol sma srečala njegovo partnerico celo pretepeno v trgovini in smo izvedeli da je lagal
MaTeja898, 10.12.2021 ob 11:34
Žal ne boš naredila s tem nič, razen da boš mu družino razdrla. Jaz se se danes tepem po glavi ko me je sodelavec ujel ko je imel dva otroka in vedno je prišel do mene naj mu svetujem kako in kaj, a pol en dan v pisarni pa sem sla iskat neke papirje ker sefa ni bilo, je prišel zadaj za menoj in me začel strastno po vratu poljubljat, ga vprašam kaj počne in je rekel da si me zeli in da umira za menoj. Jaz pa njemu samu da naj neha in poklicala šefa še katerim sma bila takrat ze 2 leti par in so vedeli le določeni ljudje sem ravno izvedela da sem noseča on pa je lepo letel, pol sma srečala njegovo partnerico celo pretepeno v trgovini in smo izvedeli da je lagal
zakaj se sedaj tepeš po glavi, ker nisi izkoristil prilike ali zakaj? Bi rada, da te v službi še naprej na silo šlatajo? (Če je res bilo na silo ali samo tvoj izgovor).
Forum je zaprt za komentiranje.