Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Transsibirska železnica

Transsibirska železnica

S prijateljem načrtujeva pomladno-poletno potovanje s transsibirsko železnico, pa zbiram podatke. Ima kdo kakšne inf. oz. ve, kjer bi jih lahko dobila? Tudi sopotniki so zaželjeni.

Oj
http://www.seat61.com/TransSiberiantimetable.htm
Tu mas neki naslov o TS!Tudi jaz imam v planu it drugo leto tja!
Da povej malo vec o svojem planu in se lohka kaj skup zmenmo!
lp
furbi

Hvala za link. Nacrt potovanja se ni izdelan, pot pa sigurno ni enostavna. Ostaniva v kontaktu, pa se lahko zmenimo.

iz kje pa si?
zato ker se to da po netu dobt, pa tudi že pri nekaterih agencijah (jst se točno ne spomnem kera ma to v načrtu)
če dobiš prijaznega turističnega delavca, se lahk zmeniš za vse…

aja, pa za transibirsko železnico rabš ful keša mimgrede

lp

acula od kot ti pa ti podatki,da rabiš ful keša oz. kaj je za tebe ful keša?
Kaj si bil na njej?Kolko je to keša?
lp

Petula in Furbi (kakšni imeni!), želim vama, da se dobro zmenita in gresta, skupaj ali vsak po svoje s transsibirsko. To je tudi moja velika želja in enkrat…enkrat bom šla. Do takrat pa mislim na vaju in vse ostale transsibirce.

Maja,
razmisli o alternativi transsibirki. Ob njej (ne vem kako oddaljena je v resnici) gre nova cesta. prišla je (baje) do bajkala.

prvi vtisi drugih so fenomenalni, bolje kot z železnico.

cene so sprejemljive

sam sem že precej delal na tem da grem.

mogoče tudi tebe zanima

lp

bv

Bolj za provokacijo kot za praktično uporabo sem izbrskal tale podatek….
Cena za povratno vožnjo na transsibirski železnici Budimpešta – Moskva – Peking in nazaj 55 $ (petinpetdeset dolarjev).
Podatek je resničen, ampak star 15 let in 3 mesece.

Bojan, lahko napišeš kaj več? Lep dan želim, Maja.

kaj te zanima?

lp

bv

Oj
Naj še jaz povem svoje mnenje glede transibirske železnice!
Mislm da vsak ki gre z to železnico ne gre z njo zaradi cene ampak zaradi tega da bo lahko potem reko da se je peljal z njo!
Upam da mi bo drugo leto uspelo,da bom šel z njo do pekinga
lp

Eden zato, da bo potem reko, da se je peljal z njo, drugi pa za sebe, da bo tisto vožnjo in vzdušje v Sibiriji res doživel.

POZDRAV

Če znaš nemško, je tukaj kar nekaj podatkov o transsibirski. Napisane so okvirne cene za različne ralacije in možnost, da se povežeš z avtorjem strani:

http://www.abenteuer-transsibirien.de/

LP

Največ informacij boš pomoje dobila v LP Transsiberian RailWay jaz sem ga naročil v konzorciju ga dobiš v 14 dneh.

Pa tudi na tem forumu je bilo že kar veliko napisanega na to temo

Je pa nekaj resnice v tem, da je Transibirska železnica bolj 7 dnevna vožnja z vlakom, kot pa spoznavanje ljudi in dežele.

Kokr sem se jst pred enmu letom zanimu pri wasteelsu je enosmerna vozovnica (iz Lj preko Budimpešte v Moskvo do Vladivostoka) tm okrog 70-80 tičkov. Nazaj gre folk največkrat z avionom, kar podrazi zadevo za cca. 100k, ce pa se gre s kakim drugim prevoznim sredstvom pa je cena verjetno vsaj za pol nizja.

Nisem se biu, a zagotovo bom nekoc preveru kvaliteto sibirske vodke, na sibirskem vlaku, ob sibirski zenski…

Mislim da je bla pred enim letom Krta Moskva peking 220$.

Lj- Moskva pa okrok 30 00 sit

Letalo Peking – Lj enosmerna pa cca 80 000 sit (preveri pri STA ljubljana)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close