Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Transseksualnost ( salome)

Transseksualnost ( salome)

Odgovor na objavo uporabnika
V gozd, 08.12.2021 ob 20:14

Lupine, 08.12.2021 ob 16:55

Spoštujem gospo Salome. To je prvi stavek, ki sem ga želela napisati, preden napišem še kaj drugega.

Je družba sedaj kaj bolj odprta do ljudi, ali ste še vedno samo primitivni sodniki drugim ljudem?

Imam sina, ki je star 9 let, ampak si želi biti deklica. Plete zapestnice, želi dolge laske in si dela kite.. težko je biti mama takemu otroku, ker sumim, da mu bo tako zelo težko v življenju. Jaz ga sprejemam, popolnoma takega kot je. Družba ga odriva na rob. Pa on je otrok. Neka mati je prepovedala svojemu sinu se družiti z mojim sinom. Imam še 2 otroka. Oba sta sinova, eden 10, drugi 7. Oba sta čisto fantovska. S kratkimi lasmi, žoga, nogomet…

Najboljš narediš, da ga pelješ na izlet v temne kočevske gozdove in ga tam pustiš.

Bodo že medvedi in volkovi opravili svoje, ne bodo diskriminatorni.

Ja ta komentar!!!

Kokoši, 09.12.2021 ob 20:30

Važno, da moderatorji ta komentar pustijo!!!

Če pa slučajno berete moderatorj pa kar celo temo zbrišite. Ali pa kar vse teme o lgbt, da se vam ne bo treba s tem ukvarjati.

!!!

Barica343, 09.12.2021 ob 19:38

Ok, gena za homoseksualnost torej ni. To priznavajo tudi pro-homoseksualni teoretiki. Ko pa govorijo o nevroloških vzrokih – ja hudiča, pa dejte pedre potem nevrološko zdraviti in tudi pozdraviti!

Ne, rajši bodo pustili na miru nevrološko motene možgane in kirurško rezali zdravo telo. Banda pokvarjena!

Podoben pristop zdravljenja na nevroloških temeljih imajo tudi v Don Pierinovi skupnosti v Italiji in nekaterih drugih katoliških skupinah v Franciji – kjer homoseksualnost zdravijo z reparativno terapijo.

Pa s tem se tudi ukvarjajo doktorji medicine s katoliškim versko-nazorskim prepričanjem. Tisti “strokovnjaki” tam gor so pač s t.i. progresivističnim, to je dekadentnim in družbeno-destruktivnim nazorskim prepričanjem.

Kako je biti gej/bi/pan/trans… družbeno destruktivno?!

Družbeno destruktivni ste tisti, ki se imate za tako pomembne, da vas briga, s kom kdo spi, kaj ima med nogami, kakšne zaimke uporablja… , potem pa ste še dovolj predrzni, da vas intima tujih ljudi, ki se vas SPLOH NE TIČE, tako zelo moti, da bi jih poslali na posege, ki niso nič kaj bolj napredni kot lobotomija.

Take bi bilo treba “nevrološko zdravit”!

Pederima je treba sekundno lepilo u rit stisnuti. Ko se bodo iztrebljali u vrećku pa bodo razumeli – čemu je rit namenjena.

Ninida, 08.12.2021 ob 20:48

Tole Bi bilo potrebno prijaviti. Poudarjam gre se za otroka.

Moderatorji?

Jaz bom tole in cel ta forum prijavila policiji

A TEGA KOMENTARJA PA MODERATORJI NE BOSTE ZBRISALI TAKO KOT BRIŠETE CELE TEME KO VAS GDO KRITIZIRA?

“Ninida”,

in kaj boš s prijavo naredila? A bo zato kaj manj golazni, ki bi jo bilo treba postreliti???

In kaj, a pol bojo forumi brez sovražnega govora, ko boste pa na cesti to doživeli boste pa v šoku?

Ali pa se zaprli v svoje “safe spaces”?

Kokoši, 09.12.2021 ob 20:41

A TEGA KOMENTARJA PA MODERATORJI NE BOSTE ZBRISALI TAKO KOT BRIŠETE CELE TEME KO VAS GDO KRITIZIRA?

“Ninida”,

in kaj boš s prijavo naredila? A bo zato kaj manj golazni, ki bi jo bilo treba postreliti???

In kaj, a pol bojo forumi brez sovražnega govora, ko boste pa na cesti to doživeli boste pa v šoku?

Ali pa se zaprli v svoje “safe spaces”?

kj boš sam sebe prjavu? sj se ve da kot moderatorski multinick pišeš enkrat za, drugič proti, tretjič pa postran. vse za klike. brezvezna klik prostitucija.

lik, 09.12.2021 ob 20:44

kj boš sam sebe prjavu? sj se ve da kot moderatorski multinick pišeš enkrat za, drugič proti, tretjič pa postran. vse za klike. brezvezna klik prostitucija.

Torrj si ti še en revež, ki vidi svet črno belo in misli, da obstajata samo dve strani. Torej eni so LGBT drugi pa so borci za tradicionalne vrednote, ki se borijo proti njim. In pol se ovce odločijo za katere bojo navijale.

A ne dopuščaš možnosti, da obstajamo ljudje, ki razmišljamo s svojo glavo in se ne strinjamo ne z enimi in ne z drugimi in morda celo poznamo resnico, ki se skriva zadaj iza ideološke borbe LGBT+++ in tradicionalistov?

Kokoši, 09.12.2021 ob 20:55

Torrj si ti še en revež, ki vidi svet črno belo in misli, da obstajata samo dve strani. Torej eni so LGBT drugi pa so borci za tradicionalne vrednote, ki se borijo proti njim. In pol se ovce odločijo za katere bojo navijale.

A ne dopuščaš možnosti, da obstajamo ljudje, ki razmišljamo s svojo glavo in se ne strinjamo ne z enimi in ne z drugimi in morda celo poznamo resnico, ki se skriva zadaj iza ideološke borbe LGBT+++ in tradicionalistov?

zavajaš in se delaš retarda. viš k prav namerno nočeš odgovorit na dejansko vprašanje. dejstvo je da je cela debata lažna. en vzdevek je toplovodar. en vzdevk je pa zahojen homobof.

to skojz delate. šundr v temah. da se folk krega. če ne to pa stare teme gor.

lik, 09.12.2021 ob 21:07

zavajaš in se delaš retarda. viš k prav namerno nočeš odgovorit na dejansko vprašanje. dejstvo je da je cela debata lažna. en vzdevek je toplovodar. en vzdevk je pa zahojen homobof.

to skojz delate. šundr v temah. da se folk krega. če ne to pa stare teme gor.

Misli si kar želiš. Če nimaš prave presoje in takoj vrjameš v teorije zarote je to tvoj problem.

Nenad Ćuća alias Salome je bil moški bottom prostitut u hotelu Lipa tam nekje 2004 al pa 2005. Sam tko da veste kaksnega gnoja dajete za zgled sinu. Tut sicer so transi pogosto kurbe ker jim to pac sede.

Matijasevic, 09.12.2021 ob 21:22

Nenad Ćuća alias Salome je bil moški bottom prostitut u hotelu Lipa tam nekje 2004 al pa 2005. Sam tko da veste kaksnega gnoja dajete za zgled sinu. Tut sicer so transi pogosto kurbe ker jim to pac sede.

A ti pošteni družinski oče in mož pa nisi gnoj, ko si se hodil tja kurbat?

Da se je Nenad Ćuća – Salome takrat prostituiral so objavile Slovenske novice. Nimam jaz nic s tem. Seveda pa se mi gnusi on in vsa ta bolana scena. Zato pa je nezaslisano da ga tu eni celo hvalite al pa dajate za zgled 9letniku z motnjami u razvoju.

imam dva fanta, drugi se ni zanimal ne za nogomet, ne za košarko, ne za avtomobile, je veliko risal, tudi ko so v šoli kaj pletli, je bil navdušentudi s puncami se je rad igral..No zdaj sta oba več kot 20, oba imata punci in se   mi zdi, da je ta drugi bolj “moški” kot prvi..

Naj povem še svojo izkušnjo – hči se je v teh letih oblačila v fantovska oblačila, obuvala fantovske čevlje… nekaj časa je trajalo in minilo. Kar nekaj otrok gre skozi te faze. Pustite mu, naj spleta kitke. Ne delajte iz tega cirkusa in mu ne dajajte občutka, da je z njim nekaj narobe. Počakajte, zelo verjetno bo šlo mimo. Če pa ne, ga sprejmite takšnega, kot je. Vaš otrok je.

Meni pa ni jasno, kako lahko mnogi komentatorji tako offhandedly otroka nazivate kar kot “hcerko”.

Pri teh letih otrok NE zmore cutit in poznat vseh globin, ki jih spol oz sprememba le-tega prinese s sabo. Lahko, da si le zeli dolgih las, drugacnih, t.i. punckastih hobijev, pa to poenostavljeno enaci s tem, da si zeli biti punca.

Lahko pa to nedolzno otrosko razmisljanje kaj hitro postane samouresnicujoca prerokba, ce ga boste starsi prevec zagreto in navduseno *bodrili* v tem in mu kar takoj predstavili vse moznosti transseksualnih terapij. In ga svetu kar takoj jutri zaceli predstavljati kot hci.

Moje mnenje: ce ne mara nogometa in avtomobilckov, to nikakor ne pomeni, da je transgender. Zakaj ga silit? Naj ga starsi podprejo pri njegovih zanimanjih, ne pa da se najprej pomisli na hormonsko terapijo in srecanjem s Salome

Vagabund nepr., 09.12.2021 ob 21:20

Misli si kar želiš. Če nimaš prave presoje in takoj vrjameš v teorije zarote je to tvoj problem.

Ta prav Vagabund nima časa za forum.

Brez panike, 10.12.2021 ob 12:59

Naj povem še svojo izkušnjo – hči se je v teh letih oblačila v fantovska oblačila, obuvala fantovske čevlje… nekaj časa je trajalo in minilo. Kar nekaj otrok gre skozi te faze. Pustite mu, naj spleta kitke. Ne delajte iz tega cirkusa in mu ne dajajte občutka, da je z njim nekaj narobe. Počakajte, zelo verjetno bo šlo mimo. Če pa ne, ga sprejmite takšnega, kot je. Vaš otrok je.

Se strinjam.

Ko sem bila jaz njegovih let, se mi je strasno fino zdelo govorit, da si zelim bit fant in se oblacit v fantovska oblacila. Meni se je zdelo kul, moji starsi niso nikoli nic rekli, SPLOH pomislila nisem na kakrsnokoli spremembo spola (kje pa sem takrat sploh vesela, kaj je to).

Niti slucajno nisem razumela zgrozenosti ene stare tete, ko sem ji navduseno razlagala o tem. Ona pa odgovori smrtno resno, da to ni hec, da ne smem tako razmisljat, ker da sploh ne razumem teh terminov. In da biti punca je res lepo.

Prav spomnim se, kako sem bila uzaljena, ker me je tako resno napadla z *velikimi temami*, meni je bila to na nek nacin IGRA. In iz kje je izvirala? Iz ene mladinske serije knjig, ki sem jih takrat pozirala eno na dan, Pet prijateljev. Glavna junakinja je bila tomboy in je kao zelela bit fant in je bila oh-in-sploh pogumna in kul. In jaz sem jo pac neko obdobje svojega otrostva imela za vzor in zelela bit kot ona.

Me je kmalu minilo, prisli so drugi vzorniki, druge igre in sedaj kot odrasla nisem niti blizu kaksni motnji spolne identitete.

Dandanes bi me pa verjetno takoj strpali k psihiatru in zaceli nazivati z “on”???

Bravo

kavka vrtavka, 08.12.2021 ob 22:01

Gena za homoseksualnost ni, homoseksualec (in podobne perverzije…) se vzgoji.

Vzgajaj sina po moško. Oblači ga kot moškega, naj dela moško delo, naj se ukvarja z moškimi športi. Daj mu vedeti, da je mlad moški in ne neka srednjespolna spaka.

Bolano primitiven odgovor. Tudi gena za debilnost ni pa očitno večini zelo uspeva 😉

Veliko tega afnanja kao izbiranja spolov je dandanes zato, ker si eni to želijo prikazati kot moderno. S tem načrtno uničujejo evropsko družbo in njeno nataliteto. Dejansko s tem delajo maneverski prostor za islamsko demografsko ekspanzijo v Evropo, ki se že na polno dogaja. Muslimani pa seveda ne tolerirajo takšnega in podobnega afnanja, tam je vse podvrženu nalogi rojevanja otrok.

Bibi301, 09.12.2021 ob 15:19

Hey, ravno končujem dodiplomski študij viopsihologije na primorskem.

Naj ti ponudim hitro in enostavno razlago biološkega in psihološkega vidika transspolnosti:

Znanstveno dokazano je, da možgani trans žensk delujejo kot možgani cis žensk, možgani trans moških pa kot možgani cis moških. Torej je že tukaj dokaz, da je transspolnost biološki pojav, ne pa “psihološka motnja”, kot je žal definirana še danes.

Takšne osebe se kljub nevroplasticnosti možgan ne da “prevzgojiti”, da bi se njihova spolna identiteta ujemala z njihovim biološkim spolom. Lahko pa njihovo telo preoblikujemo in tega prilagodimo delovanju možgan.

S tem zmanjšamo stopnjo disforije, posledično pa bistveno izboljšamo tudi njihovo duševno zdravje.

Na splošno med pripadniki LGBTQIA skupnosti opažamo veliko duševnih motenj zaradi nesprejemanja okolice.

Vsem, ki ne razumete, da spolno identiteto (ang. “gender”) posameznika določajo možgani, ne pa genitalije (ang.”sex”)priporočam knjigo “As nature made him”, napisano izpod rok Johna Colapinta.

Seveda pa v roka vzamite tudi kakšno sgrokovno literaturo na temo stransspolnosti, in pa otroško slikanico o spoštovanju drugih.

✌️

Težko verjamem, da bi nekateri razumeli otroško slikanico o spoštovanju.  Ali pač  …. mogoče so dovolj psihično in čustveno sposobni ločevati med dobrim in slabim ter med spoštovanjem in nespoštovanjem, a se znova in znova odločajo za slabo in za nespoštovanje …. razlogi za to so njihovi.

Kar se tiče avtoričinega zapisa pa to: razbere se, da skrbi za otroke. Naj jih ima še naprej rada in jim nudi skupaj z očetom spodbudo in ljubezen 🙂 Naj vedo vsi trije, da imajo pri starših zavetje.

Ta wannabe mlada psihologinja je IDIOT. Ne razume delovanja homoseksualnih lobijev, ki bi radi čimveč mladih naredili za spolno motene osebe, ker je to menda trendy.

Hkrati so tu na delu Soroševi lobiji, ki bi radi Evropo demografsko uničili. In si prizadevajo, da bi bilo čimveč mladih homoseksualnih (in podobne nenaravne neumnosti). Posledično nimajo otrok, niti jih nimajo samske ženske (vedno več dedcev je pedrov). Ostanejo kar lepo s kužkom in potem pričakujejo pokojnine od otrok, ki jih nimajo.

Muslimani pa se po drugi strani množijo kot podgane. Seveda na račun evropske sociale. UGANITE, KDO BO ZAVLADAL V PRIHODNOSTI?!

Mariott, 11.12.2021 ob 18:21

Ta wannabe mlada psihologinja je IDIOT. Ne razume delovanja homoseksualnih lobijev, ki bi radi čimveč mladih naredili za spolno motene osebe, ker je to menda trendy.

Hkrati so tu na delu Soroševi lobiji, ki bi radi Evropo demografsko uničili. In si prizadevajo, da bi bilo čimveč mladih homoseksualnih (in podobne nenaravne neumnosti). Posledično nimajo otrok, niti jih nimajo samske ženske (vedno več dedcev je pedrov). Ostanejo kar lepo s kužkom in potem pričakujejo pokojnine od otrok, ki jih nimajo.

Muslimani pa se po drugi strani množijo kot podgane. Seveda na račun evropske sociale. UGANITE, KDO BO ZAVLADAL V PRIHODNOSTI?!

To drži. Vedno je bil določen procent istospolno usmerjenih. To se je vedelo, a mislim, da se vsaj v urbanih okoljih nanje niti ni gledalo negativno. Vedelo se je, da je nekdo “buzi”, a iz tega se ni delalo posebne drame. S stališča zdravega razuma, ni prav nobene realne potrebe, da se homoseksualnost tako promovira. Tako je jasno, kam pes taco moli in kaj je v ozadju.

Sicer pa je imel tudi moj sin rajši daljše lase, pri 4 letih je hotel imeti barbiko, nogometa nikoli ni maral, avti mu še zdaj ne pomenijo kaj več kot le prevozno sredstvo, a nihče ni pomislil, da bi bil kaj drugače usmerjen. Za punce se je začel zanimati že zgodaj, za resno zvezo in skupno življenje se je odločil pa tudi kar hitro.

moški in ženski, vse ostalo je zajebavanje samega sebe in ljudi naokrog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close