Trampuž – rešitev je obvezno cepljenje
tkolele je, 29.01.2022 ob 18:08
okthfgsš, 29.01.2022 ob 17:38
Če povem vakserjem po domače – Avstralci množično umirajo za nenevarnim omikronom, Evropejci pa ne.
Avstralsko ‘množično’ umiranje je na višku (konec tedna) doseglo 6 umrlih na milijon – to je toliko kot je bilo včeraj (podpovprečno) umrlih na milijon v Sloveniji. Ob tem je treba povdariti, da v Sloveniji sploh še niso pričeli umirati za omikronom ampak je to še posledica delte. Do umiranja z omikronom pride (bo šele prišlo) zaradi vdora visokonalezljivaga virusa omikron v nekovidne bolnišnične oddelke kjer imajo bolnike, ki že bolehajo za drugimi težkimi boleznimi. Omikron takim bolnikom še poslabša stanje.
Kje pa ti živiš? Bolnišnice so vsaj že tri tedne polne takih bolnikov. Pa niti eden ni pristal na intenzivi, kaj šele, da bi umrl.
In kot že povedano – v Avstraliji je krivulja smrti strmo usmerjena navzgor.
itak niso zastopli, 29.01.2022 ob 19:39
Torej v NSW je v mesecu januarju umrlo cca 600 ljudi, v tej državi je nekaj več kot 8 mio prebivalcev.
Za primerjavo, v Sloveniji v januarju 2021:
Januar 2021: rojenih 1.498 otrok, umrlo 2.617 prebivalcev
O čem torej bluziš?
Točno tako, o neki grozni umrljivosti govorijo, ko je v enem mesecu umrlo 600 ljudi. So pa preveč butasti, da bi pogledali, koliko jih pri nas umre v enem mesecu, pa imamo skoraj 3x manj prebivalcev.:))
Očitno ZARADI covida nihče, če niti do intenzive ne pridejo. Torej gre za umrle S COVIDOM. Dajte malo spremljat, no.
Še otrok razume za kaj se gre pri tem covid genocidu.
https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/4699239430120143
Trampuž je skriti peder, jaz poznam tipa, ki ga je našvasal od zadaj, na TV se ne vidi kako hodi, vam opišem: desna rokca je vedno pokrčena, z levo si pa frizuro popravlja, hodi tako kot športniki – HITRA HOJA, samo da hodi počasi- sej ni težko si predstavljat, ves čas ko hodi si drajsa prostato. Je pa res, da za mlade fante porabi veliko denarja. zato mu tale denar od farmacevtske mafije zelo prav pride. Ja, Hrvati mu bodo pa že pokazali, kako se stvari streže, potem pa še Slovenci. Ne mislite da jo bo kar tako odnesel pri nas, brez skrbi da ne. Mi imamo že kar dolg spisek, kako bomo tem tipom podkurili, da si bodo za vedno zapomnili koga so jebali 2 leti in še malo!
bejbka, 30.01.2022 ob 17:52
Trampuž je skriti peder, jaz poznam tipa, ki ga je našvasal od zadaj, na TV se ne vidi kako hodi, vam opišem: desna rokca je vedno pokrčena, z levo si pa frizuro popravlja, hodi tako kot športniki – HITRA HOJA, samo da hodi počasi- sej ni težko si predstavljat, ves čas ko hodi si drajsa prostato. Je pa res, da za mlade fante porabi veliko denarja. zato mu tale denar od farmacevtske mafije zelo prav pride. Ja, Hrvati mu bodo pa že pokazali, kako se stvari streže, potem pa še Slovenci. Ne mislite da jo bo kar tako odnesel pri nas, brez skrbi da ne. Mi imamo že kar dolg spisek, kako bomo tem tipom podkurili, da si bodo za vedno zapomnili koga so jebali 2 leti in še malo!
Ta je pa dobra::)))))
Forum je zaprt za komentiranje.