Trajno podaljševanje trepalnic
Prosim ali katera pozna salon kjer podaljšujejo trepalnice? Slišala sem, da je to možno, ne vem pa na koga se lahko obrnem.
Če katera pozna to, mi lahko prosim poveste kako se obnese, kakšen je postopek, kakšna je cena, kako dolgo zdržijo? Na int. ne najdem popolnoma nič, zasledila pa sem da so o tem pred časom pisali v Cosmopolitanu.
Hvala
Sem iz Maribora in kvalitetno ter ugodno podaljšujem trepalnice s čepki. Videz trepalnic je po podaljševanju popolnoma naraven. Cena z vsem delom je samo 20€!
Podaljšujem tudi lase-cena za podaljšek z delom le 0,90€.
Vse informacije na mailu:
lasni.podaljsek@gmail.com
lp
Pozdravljeni,
predvsem je pomenbno kako si nanašate maskaro in v kvaliteti maskare.Priporočam vam,da si naredite trajno trepalnic,si jih pobrvate in verjemi te mi,da so trepalnice videti zelo goste.Lahko me kontaktirate za vsa vprašanja,ki se vam porajajo.Pa seveda nikakor ne smemo zanemariti obrvi,ki morajo bitti zelo natančno in pravilno oblikovane.
Lep pozdrav
Živjo punce!
Imam kar nekaj vprašanj 🙂
Kako oz s čim točno pa to podaljšajo? Ali izgleda naravno? In koliko časa to drži, kako se odstrani?
Sama imam sicer bolj redke in krajše trepalnice in bi si mogče samo malo podaljšala vendar ne tako da je preveč vpadljivo.
Hvala za odgovor in bodite še naprej lepe 😉
Jst mam tudi izkušnje s podaljševanjem na Celovški in sicer sem se šla spedenat za en dogodek. Hudo prijazne in ustrežljive punce delajo tam,luštno majo pa tudi tko zelo,da se človek počuti kot v najlepše opremljenem domu. Na trepalnice sem se takoj navadila in jih takoj sprejela za svoje, tko da se zdaj hodim redno razvajat 🙂
Živ!
Žana, sem vprašala glede makeupa in se vse da normalno uporabljat. Sem šla tja in sem si šla pogledat kako to zgleda in je ravno ena odhajala tako da mi je potem tudi sama povedala kako je. Super zgleda totalno naravno !!!!! Sem bila toliko navdušena da sem se tudi sama kr naročila. GLede cene je pa odvisno kateri videz si zbereš in je malo dražje za prvič potem refili so pa precej cenejši.Upam da sem kaj pomagala.
Pozdravljena, ga.Branka! Imam eno vprašanje na temo ” trajna trepalnic “. Ali to kaj škoduje oz.lahko povzroča izpadanje trepalnic? Koliko časa traja postopek? Cena? Ali se lahko potem vseeno namažeš z maskaro. Koliko ta trajna traja, več kot mesec dni? Je to mogoče opraviti tudi pri vas istočasno z oblikovanjem obrvi? In koliko je cena seveda, vsaj okvirno? Hvala!
Če se katera zanima za kvalitetno in cenovno zelo ugodno podaljševanje trepalnic ali las me lahko za vse podrobnosti kontaktira na mail: vseinformacije@gmail.com
lp
Pozdravljena xrojo,
pišite mi na mail in vam bom z veseljem odgovorila glede cene.
Lep pozdrav
Jaz pa sem ful zadovoljna ! Zenske ne vedo da lahko z mazanjem kreme po trepalnicah in vekah ustvarijo idealno za ksne gljivice al pa podobne bolezni. Takole si das podaljsat in nimas nic dela pa fenomenalno zgleda. Vsec mi je tudi to da lahko izbiras med vec vrstami-ampak le eno trepalnico na eno tvojo in ne sopke kr so pretezki.
Forum je zaprt za komentiranje.