Najdi forum

trajna

imam nikakve lase – cisto ravne in precej tanke. so ze izumili trajno, ki ni pretirano skodljiva in po njej ne izgeledas kot ovca..nekaj takega, da pridobis nekaj volumna?

Glede trajne ti ne znam svetovati.Lahko pa ti povem,da imam tudi jaz nikakve ravne tanke lase.Ampak jaz si po pranju lase vedno posusim s krtaco,tako po pramenih in potem si opticno bolj gosti.Kaj pa vem,meni pomaga.Sicer traja to susenje,ampak se splaca.

Imam naravno skodrane lase, ful volumna in prosim, da me ne kličeš “ovca”!

Kje pa piše, da si z naravnimi kodri ovca? Jaz tega v zgornjem postu namreč nikjer ne vidim.

Imam podobne “nikakve” lase in sem pred par leti tudi poskusila s trajno. Rezultat je bil še bolj nikakav. Potem sem se odločila za krajšo frizuro in pramene, pa je veliko bolje.

Če so medtem kaj izboljšali preparate, pa ne vem.

Meni dvakrat na leto naredijo volumen trajno. Frizerka me že dobro pozna, zato mi ta trajna ne uniči las, poleg tega si jih lahko operem le enkrat tedensko. Preparati so se izpopolnili, res je. Rezultat te trajne niso skravžljani lasje, pač pa le bolj polni.

jaz imam tudi volumnaste naravne kodre. Pa če mi reče kdo, da sem kot ovčka, to je ja pohvalno.Saj nobena trajna ne zna posnemati lepih kodrov od ovčke.

Se pa na daleč prepozna kdo ima trajno. Nobena trajna ne more narediti lepih naravnih kodrov, niti pravega volumna.

Ne vem, kaj bi jaz govorila, če bi sama imela švoh lase, tanke, ravne…

Verjetno ti bo kakšen sposoben frizer uredil tvoje tanke ravne lase v krasno pričesko, če bo seveda pravi frizer.

Torej najprej poišči pravega frizerja.

Volumen pozdravljena,

se strinjam z tankolasko in z september morning.Najprej obiščite dobrega frizerja,ki se res poglobi v samo striženje.Z samim kvalitetnim stiženjem lahko pridobite lep volumen pričeske.Če so lasje res tanki in vam tudi to ne bo pomagalo,potem si naredite trajno.Pri nas je kar nekaj strank,ki se odloča za trajno.Preparati so danes kvalitetni.Frizer mora vedeti kako sam las pripraviti pred samo trajno,katere navijalke uporabiti.Zelo pomenbna je tehnika samega navijanja.Mislim na velikost navijalcev in na samo tehniko navijanja.Frizer vam mora svetovati,kako vzdrževati trajno doma.Verjemite mi,da so rezulati na koncu odlični.

Želim vam lepo frizuro

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Tudi jaz imam tanke lase, so zelo lepo polepšani s trajno. Samo volumen imam dodan, nič pretiravanja.

Dobra frizerka zna, preparati pa niso več tako uničevalni.

Kar korajžno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close