trajna
Pozdravljeni
Imam ravne do ramen segajoče lase blond barve. Vedno sem imela trajno, sedaj pa jo že nekaj časa nimam. Glede nato, da je moj obraz podolgovat izgleda frizura precej pusta čeprav sem resasto postrižena. Kaj mi svetujete? Ali je bolje najprej pobarvati narastek in se nato odločiti za trajno. Tudi ko sem imela trajno (čeprav takrat nisem imela tako odlgih las) sem se navijal oziroma fenirala. Frizura je bila obstojna in imela je volumen ter bila je rahlo skodrana, zato se zelo nagibam k temu, da bi se ponovo odločila za trajno čeprav mi jo je moja frizerka odsvetovala.
Če ste trajno že imela, svetujem, da jo najprej do konca izrežete.Resice pri trajni ne pridejo do izraza tako kot pri ravnih laseh. Če pa imate podolgovat obraz, pa ne izlgedajo dolge resice najbolje. Poizkusite s spremebo frizure, mogoče krajše postriženi in poigrajte se z dotenki barve.
Škoda pa bi bilo na dolge lase, delati trajno. Raje si jih občasno navijte.Kajti barvanje in trajna, včasih nista ravno posrečena kombinacija pri dolgih laseh.
Odvisno od posameznika kaj in kako zna določene frizure nositi, ki naj bi bile usklejene s celotnim stilom.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.