Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice trajekt do otoka Ischia (Italija)

trajekt do otoka Ischia (Italija)

Ce je kdo ze bil na italijanskem otoku Ishia me zanima kako je s trajeki?

Hvala, lp

J.

Najbližje in najceneje je verjetno iz mesta Pozzouli, grejo pa tudi iz Napolija in drugih mest. V Pozzuoliju dobiš karte v pristanišču pri trajektih.

Lp

to sem imela v mislih ja. hvala! vseeno pa me zanima, ce morda ves katera od teh firm je cenejsa ker imajo ful cudno na netu na mail pa se ne javijo. sta pa 2 firmi mislim da. s katero si ti potovala torej? LP, J.

Nisem se spomnila s katero sem šla zato sem malo pogledala po internetu, cene se mi zdijo jasno napisane – za eno smer Traghetti Pozzuoli (Medmar) v visoki sezoni 8 evrov, Caremar pa 3,60 evrov. Pri obeh imaš tudi urnik, cenejši trikrat na dan, dražji dosti bolj pogosto. Spomnim se da smo mi plačali dražjo varianto ker je bil cenejši trajekt zjutraj že zaseden in bi sicer morali čakati na naslednjega nekaj ur (ker smo šli samo za en dan nam je bilo škoda dneva) zato bi bilo dobro da (če ne greš za dlje časa) prideš tam zgodaj zjutraj in čakaš da odprejo hiško kjer prodajajo cenejše karte.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close