Tradicija posilstva izginja
Božko itak, da ma YRAM take kot REPLIKA, saj sta obe značajske ženske, ki imata vse poštelano v glavi in vesta kaj hočeta.
Tiste prej omenjene (Grenivka, Zatrose…) to je vse bolj medlo in neizdelano.
Od žensk temu forumu kraljujejo DESPERADODAJKA, YRAM in REPLIKA.
Od moških pa temu forumu kraljujem jaz❗
Kokoši ???????, 10.02.2022 ob 21:09
Božko itak, da ma YRAM take kot REPLIKA, saj sta obe značajske ženske, ki imata vse poštelano v glavi in vesta kaj hočeta.
Tiste prej omenjene (Grenivka, Zatrose…) to je vse bolj medlo in neizdelano.
Od žensk temu forumu kraljujejo DESPERADODAJKA, YRAM in REPLIKA.
Od moških pa temu forumu kraljujem jaz❗
“Od moških pa temu forumu kraljujem jaz❗”
Pazi le, da te poosebljeno zlo, “BTDT” po vzdevku ne izrine iz namišljenega trona. ????
Fatima187, 10.02.2022 ob 21:12
Moški nimate jajc, da pristopili do ženske in jo ogovorili. Kaj šele, da bi jo posilili. Vsaj Janezi ne. Pacienti na temu forumu ste pa itak vsi pedri.
Evo se nista GRENIVKA in ZATROSE oglasili pa se je ena druga, ki ljubi PRAVE MOŠKE.
In kolikokrat v živlenju si bila posiljena? A ti je pasalo?
A svoji hčerki bi raje dovolila, da se s posiljevalci druži kot s pedri?
Kokoši ???????, 10.02.2022 ob 20:28
Senza736, 10.02.2022 ob 20:17
No, no, lepo se preštevate, primitivni zagovorniki “tradicije”.
SENZA počaki da se GRENIVKA in ZATROSE oglasita in napišeta, da ni pravi dec če ne posili ženske.
Ti zblojenc, ne vlaci mene v svoje perverzije!! Posiljujejo zgolj pickezi nevredni imena clovek!!
Gamad jedna zblojena!
Ni se prehitro za veselit. Ne si trape babje preveč domišljat varnega sveta okoli sebe. V urbanih naseljih smo res naredile iz potencialnih posiljevalcev sinčke in sončke nesposobne, ampak kmetavzarija je pa malo trši oreh. Tam se jih pa skriva takih, ki vsak teden nastopajo v policijskih kartotekah zaradi umorov, pretepov in vsega najhujšega, kar lahko ženski sledi v soočenju. Ni vse samo v lepi naravi in ptičkih in takih inspiracijah na prvi pogled. Opazujte globje, da ne boste potem kot žrtve postale del črne kronike.
Forum je zaprt za komentiranje.