Tradicija posilstva izginja
To ker ni bilo mesto zenski na takem placu ob taki uri… So ze mislili da hoce….
Zadnjic ko je bila tista tema o tisti punci… Tisto na tv… Na valeti al kaj je bilo…
No…
Naslednji dan se peljem mimo stozic… Mimo tega nasedlega projekta… In vrata v gradbisce odprta… In tko vidim 2 punce tam max 22 let zrihtane lepo gresta dol…
Pa si mislim ja super ne…
Kako bosta razveselili kakega pijanca ali pa odvisnika ki se ze en teden ni stusiral… Na topl dal se dalj… Bravo. Vaju bo vesel. Razveselta cloveka.
Božó, 10.02.2022 ob 16:41
Ladys that act like ladys… Get treated like ladys.
Ja kaj??? Sta sle pac mecki na rupo… Malo cackat mecku… Medveda, ne…
Sej sta 2
BRAVO točno tako je❗
Kot si napisal: “Ladys that act like ladys… Get treated like ladys.”
Danes pa se ženske obnašajo bolj kot moški in moški jih zato jemlejo kot sebi enake. In manj je posiljenih.
A na žalost se marsikatere tu na forumu pritožujejo glede tega.
Božó, 10.02.2022 ob 20:35
Ce ne bo citiral… Za senzo…
Mi znas povedat kaj sta ti dve iskali dol v garazi oz podzemnih prostorih trgovskega centra stozice??? Vse poplavljeno umazano zapusceno…
Jst ne vem stari… Mi ne gre v glavo… Kaj mas za iskat tam?
Razen ce isces ??
Tititititi… Poredne poredne
Bedak. Mogoce dilata drogo, orozje whatever ze. Ne hodijo vsi v garaze ali odrocne prostore ker iscejo seks. Mislim halo, nimas pojma.
Božó, 10.02.2022 ob 20:40
Halo merimce ce sem videl kaki sta. Kaka droga??? Kako orozje??? Firbec babji eto kaj je.
Dve kokoski… Fufi.
I sto vredzas?
Bedak je za tisto zgoraj. Samo bedak napise da bi me karkoli ze…ves da ne bi prezivel…
Ma kje zivis ti.? Dila se danes vse (od heroina, kokaina, trave, psiho tablete, metki, sokerji, celo sumamed..joj pa kje si ti haha) tud zenske so dilerke. Kaksen seks neki. Res nimas pojma.
Forum je zaprt za komentiranje.