Toyota Yaris, Punto Grande
Zelo mi je všeč Toyota yaris. Ker mora biti avto varčen me zanima slednje-
ali je mašina 1.0 zdržljiva, glede na to, da imam namen prevoziti veliko KM (vsaj 200 000) v nekaj letih. Glede na to, da ima 50 kw, je to “podobno” kot isti KW pri 1.3 npr? Dizel mi je žal predrag, 1.3 pa preveč porabi. Kaj pa mislite o dizlu Punto grande, kot nadomestno opcijo za Toyoto 1.0 ? Prosim pomoč. Hvala!
Poraba je in ni velika. Tudi sama prisegam na Japonce, a moram gledati na vse, poraba zelo pomebna. Dizli pač kurijo le ene 4.5,(takega sem vajena) kar se pozna. Zato me tudi zanima kako poskočen in vzdržljive mašine je Yaris 1.0, ki ima tudi malo porabo. Drugače pa mi je vsekakor bolj všeč 1.3., le da za dizel nimam denarja.
Koliko kilometrov si naredila v teh letih in je bilo kaj kvarov? Hvala!
jaz sem imela prej yarisa 1,0 (od leta 99), sedaj pa že 3 leta yarisa 1,3 in kar se mene tiče, je res poraba večja, toda razlika med njima je ogromna.
Yaris 1,0 je kot mlinček – sicer se ni nikoli pokvaril (sploh če si veliko na cesti) , toda včasih mu zmanjka malo moči (predvsem ko je kakšen klanec navzgor).
Moja mama ima yarisa diesla 1,4 in poraba je res manjša- je bil pa kar nekaj dražji – preračunaj razliko med nakupno ceno in razliko v porabi, pa se odloči.
V naši širši družini imamo zelo zelo dobre izkušnje s Toyotami, precej slabe pa z Fiati in Peugeoti (pa sta bila oba avta iz višjega razreda kot Yaris).
Štajerka1, pa saj ima Fiat zdaj to akcijo dizla za ceno bencinca, tako da si cenovno prav na istem.
Sicer je meni Toyota neprimerno boljša in tu sploh ne bi delala primerjave s Fiatom. Moram pa priznati, da 1.0 motorja ne bi nikoli kupila, ker to je komaj kaj močnejše od hišnega sesalnika. Tudi 50 KW ni vse skupaj nič, razen če nimaš izključno mestne vožnje, kar pa glede na omenjene kilometre dvomim. Vsekakor se ti bolj splača malce stisnit za dizla, ker se ti bo na 200.000 km zelo obrestovalo.
Oooo, ni samo za mestno vožnjo. Jaz sem pa s takim yarisom (1.0) lani pripeljala do Nordkapa in potem še naprej do norveško ruske meje in nazaj, skratka ogromno km, 3 potniki in polno prtljage, letos pa je haral po norveških fjordih in planotah, res je bilo veliko zelo strmih vzponov, številčno enaka zasedba, pa je šlo OK. Niti enkrat ni pustil na cedilu.
Zelo zanimivo slišati. In koliko je star vaš Yaris? In koliko kilometrov že ima na števcu? Moja vsakodnevna pot ima le en velik vzpon.Je res treba na asfaltnem klancu dati v prvo prestavo? Kako pa se obnese na snegu v klancu?
Najlepša hvala še za te odgovore.Res me zanima saj ne vem kako se odločiti…
Avto imam tretje leto, kilometrov pa nimam veliko, ker ga doma skoraj ne potrebujem, živim v centru Lj, službo imam dovolj blizu, da grem s kolesom ali tudi peš …
Za sneg v klancu vam tako žal ne morem dati odgovora.
Verjetno bi bilo za vas bolje da vzamete 1.3 če boste naredili 200.000 kilometrov in vsakodnevni klanec… nisem pa ravno strokovnjak na tem področju
Evo, jaz sem ravno nekaj dni nazaj odgovarjala eni, ki je spraševala o Puntu.
Jza imam zdaj Granda, prvega Punta mi je razbil nepazljiv voznik, ki je izsili, zato sem bila prisiljena v zamenjavo. Razmišljala sem tudi o Yarisu (sestra ima zdaj ta zadnji model), ki mi je prav lep in simpatičen avto, ampak sem se spet odločila za Punta (g.).
Osnovni servisi so poceni, tam okoli 80 do 100 EUR (do dražjega nisem prišla, ker ne delam veliko kilometrov), tudi nadomestni deli so poceni, pravzaprav se lahko zapeljemo kar v Italijo in jih kupimo še ceneje, itd.
Fiat me ni še nikoli pustil na cedilu, čeprav so bili doma prav skeptični, ko smo ga kupovali (starši vozijo nemce in francoze), pa tudi čudim se vsem tem pripombam o kvarljivosti – glede na število fiatov na cesti (v primerjavi s toyotami), menim, da jih vsekakor ne bi bilo toliko, če bil ibli tako kvarljivi.
Vsak se odloči zase, po svojem okusu in izkušnja, to he zgolj moje mnenje. Je pa Grande P. v tem trenutku ravno tako na vrhu v svojem razredu kar se tiče varnosti.
Najlepša hvala, Grande punto. Mislim, da je odločitev padla. Za yarisko dizel ni denarja, punto pa je kar ugoden, servisi so na yariski na 15 000, Punto menda 30 000, pa še cenejši. Poraba mi je važna, ravno toliko kot servisni intervali, saj veliko vozim. Pa tudi udobje in oprema, pa varnost. Pa še luštn je. Upam, da bo sreča mila, itak je pa tako, da lahko naletiš na škart avto pri Fiatu ali pri Toyoti. Sem gledala malo Toyotin forum, pa yariska ni izjema.
Odločam se še le za to ali naj bo avto čisto nov, ali star dva meseca, testno vozilo s 3000 km , kar tako ni veliko. Ima pa ful opreme še za nižjo ceno. Mogoče mnenje o tem še od koga? Bila bi vesela.
Hvala vsem.
Vozim že 7 let fiata, prej puntota dizla, sedaj stilota dizla. Brez težav, okvar, samo redni servisi. Fiat ima ene izmed najboljših dizel motorjev, tako, da se glede tega ni treba bati ničesar. Edina pomankljivost so črički, katere ti pa na servisu utišajo, če te motijo.Če pa boš kupovala bencinarja, ti pa priporočam 1.4 16V motor.
Vsak berač svojo malho hvali, pravi stari čebelji pregovor. To, da naj avta ne bi bila primerljiva v kvaliteti, je čista neumnost. Statistika je na strani Toyote, to pa je tudi vse.
Preden se odločiš za nakup enega ali drugega, ju najprej preizkusi na vsaj nekaj 10km vožnji! Tako boš spoznala najbolj bistveno stvar, to je kako tebi oba avta “ležita” in kako sta živahna na cesti.
Moje mnenje:
Sem vozil oba in bil vožen v obeh. Grande Punto se vozi kot večji avto, Yaris je bolj okreten v mestu, a bolj poskakujoč pri večjih hitrostih na avtocesti. Grande Punto je pri večjih hitrostih na AC bolj umirjen in udobnejši ima pa tudi očitno večji prtljažnik. Izbira je po moje odvisna od tega na kakšnih cestah se več voziš in kako pomembna je velikost prtljažnika.