Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem toyota verso

toyota verso

Prosim za kakšne izkušnje…

Hvala.

Podn….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Obrazložitev?

Mma ti je podn.

Se oproščam. MAMA ti je podn

Mi smo pa zadovoljni. Če dobro pomislim nima niti enega minusa po 3 letni vožnji.

je že naša. brez problemov, nobenih okvar, super za vozit, in za ta denar dobiš res najboljše kar lahko.

Kar se tiče DRR-ja, ima vedno pri vsaki znamki ( ali avtov, ploščic, kruha….) neke komentarje, ki so napisani brez kakršne koli podlage.

Lp

Imamo TOYOTO, sicer RAV4, pa vendar zelo, zelo zadovoljni.

Mi jo imamo tudi in se mi zdi, da se malce slabše vidi ven pri parkiranju. Moraš res dobro ogledalca naštimat, da kaj ne spregledaš. Sicer je pa bp.

malo slabše pregledna, ampak nam dela super!
mogoče nam je začela malo več piti zadnje čase (stara 6 let).

udobna vožnja, varna in predvsem prostorna.

Pri avtih upoštevat ravno obratno, kar izjavi DRRR, pa skoraj ne morete falit. On prisega na stare golfe in bemfle.

Versota ima kolegica in ji je super, preglednost je pa minus pri večini višjih avtov.

V severni Koreji je bil to avto leta in to ne samo eno leto, celo dve leti.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Japonci so vzdržljivi:), kupujem yaris, za mestno vožnjo.

Nič bolj kot ostali….

Japonci imajo druge minuse-malo ponudbe na trgu, dražji rezervni deli, daljši dobavni roki rezervnih delov, mala ponudba na odpadu, redki dobri fuš serviserji, precenjenost rabljenih, nič kaj vpadljivi interiorji in exteriorji, itd…poleg tega pa tud niso več v sami špici po nekvarljivosti, ker v današnjih časih je pa dost več elektronike kot pred 10-imi leti…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Lej, pri 400.000 km ne bi pisala takih oslarij….

Imam Toyoto Corollo Verso letnik 2004 in sem do sedaj prevozil 373.000 Km.
Avto je se vedno v zelo dobrem stanju, brez porabe olja na 15.000 km.
Ker sem z Toyoto zelo zadovoljen, sem narocil nov Verso 2,0 D-4D, ki ga dobim avgusta.
Nisem pa zadovoljen z Toyota servisno sluzbo, predrago, dobickarko in precej nestrokovno.

verso je lahko stari yaris, lahko corrola

New Report

Close