Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem tovornjakarji

tovornjakarji

Gospoda tovornjakarska bi pa spet zapirala ceste. Po moje bi bilo bolje zapreti tovornjakarje, saj delajo samo škodo. Od uničenih cest do neskončnih kolon, ki jim jih uspe ustvariti. Da seveda ne govorimo o tehnični brezhibnosti, ki je na nivoju najnujnejše, vse ostalo zmanjšuje njihov profit. Da pa niso takšni revčki, kot govorijo, pa tako ali tako vemo. Po moje jih je potrebno še bolj udariti z davki, jim dati na glavo večji nadzor, nadomestilo za ceste pa naj plačujejo sorazmerno z škodo, ki jo naredijo na cestišču. Saj so koloteki v cesti zmeraj širši od osebnega avta, kajne. Jaz z avtom ceste nikoli ne bom toliko uničil, kot jo en sam tovornjakar z eno vožnjo. Pa naj še plačajo toliko, ne pa da mi hočejo zapreti cesto, katero jim jaz plačujem. Bomo videli demokracijo, če prerežem gumo tovornjakarju, ki mi bo zaprl cesto. Če on lahko zapira, lahko tudi jaz režem. Demokracija ni enostranska reč. Tovor pa čim prej na železnice. Bo cenejše in veliko bolj ekološko, kot te smrdeče tvorbe na cesti.

Lep pozdrav!

Se strinjam. Zažgat te tovornjake, pa da vidmo, kako hitr bodo odprl cesto.

em, gledat je treba iz ekonomskega zornega kota.

krajše prevoze je boljš oziroma cenej pripeljat s tovornjakom kot z vlakom, poleg tega se pa noben ne pritožuje nad hladnim pivcem in sladoledom, ki vas čaka v vsaki gostilni, po zaslugi tovornjakarjev, ki ga prevažjo po celi sloveniji…

nism tovornjakar, ampak mormo jih malo pa tudi razumeti…

jaz pa razumem kamionarje.

Tisti, ki vozijo pivce, sladoled itd, delujejo v sklopu firme in te se ne pritožujejo. Pritožujejo se privatniki, tisti, ki z blatom svinjajo cesto, iz katerih pada kamenje….

hm, nekak morajo tudi ti prepepeljati tovor.. recimo en kamion fura polno peska… ja tam k ga rabijo da bodo nardil novo cesto… ko bodo tam končal se bodo vrnili na zdajšnjo da jo popravijo…. tu ni in ne bo nikol konca

Ne govorite neumnosti. Moj oče je prevoznik, pa komaj pride skozi. Vsi bi samo jemali. Štrajkal še nikoli ni. In tudi ne bo, ker gre kmalu v penzijo. Hvalabogu! Sploh ne veste, kako trd kruh je to, pa non-stop na cesti, pa čakanje, pa vsi samo čakajo, da storiš prekršek … Ena napaka (ti zajebejo količino tovora), pa ostaneš brez mesečne plače. Nimate pojma!

aha sej pravim

New Report

Close