Totalna norija zaradi pajkic
Ixbn, 20.04.2024 ob 10:07
soft, 20.04.2024 ob 09:22
Ne razumem, 18.04.2024 ob 20:51
Ok en gnev morem mal izlit. Danes na Gospodarcu je bla kolona za nakup pajkic* in baje se je čakal 1 uro. Resno?
Priznam, nikoli v lajfu ne bom razumela te obsesije s pajkicami, da greš in stojiš 1 uro v vrsti, ker res nujno rabiš še ene pajkice, pa 15 jih že imaš v omari.
Priznam, da mi gredo te ferme, ki prodajajo pajkice, full na živce. Pa kot gobe po dežju rastejo in vse so full agresivne z reklamami. Da ne omenjam influenserk, ki nam prodajajo pajkice, kot da brez njih ne obstaja več življenje.
Pajkice* so kle samo prispodoba za divje potrošništvo.
Najhujš pa je, ko pol ure čakanja pri dohtarju al pa na UE, za pasoš ki ga maš 10 let, največja groza, ki se lahko zgodi. Tam pa so leni in nesposobni, ker nekdo ni takoj na vrsti.
Nima veze s pajkicami ampak s Petro. Meni je tudi fajn ta ženska. Res jo občudujem in sem vesela za njo, da ima tako podporo, ker si jo zasluži. Jaz stati v vrsti ne morem, bom pa zagotovo kupila njihova oblačila na spletu po redni ceni in tudi tako izkazala svojo podporo. Gre za Petro in njeno ekipo, ne za izdelek. Pa tudi izdelki so vrhunski in so zelo napredovali, spremljam proces na netu. To je najbolj zanimivo. Ta zgodba v ozadju. Koliko vsega je treba, da prideš do enega takega izdelka.. in dobrega in manj dobrega. Koliko ovir premagujejo, kako improvizirajo, koliko truda vlagajo.. vsaka čast. Mož njen pa je pravi piškotek..sam povem. Petra pa prava ženska, z vsemi kvalitetami in čuuudovito postavo. Naj se imata rada in še veliko uspeha jim želim vsem, njej in ekipi. ???? Vsakodnevni vir navdiha, res. Iskreno.
To je pa se bolj bolano … pajkic ne gres kupovat, ker jih rabis in so ti tocno te super, ampak zarad enga cloveka, ki ga niti ne poznas niti nic … (zna pa ta ocitno dobro “pridobivat” kupce)
Kakorkoli, za ene navadne pajkice gre …
Gre za zgodbo za pajkicami. Itak jih kupiš, da jih nosiš, ampak lahko vi kupila katerekoli. Izbrala bom njene, ker so dobre, ker s tem podpiram lokalno podjetje, ne nek Nike ali karkoli, ker je fajn ženska in ja, mene njena zgodba prepriča, zato jo želim podpreti. Denar sem zaslužila in ga bom dala tistemu, ki me uspe prepričati. Tako se svet vrti že miljone let. Ne vem kaj se zgražate in zakaj ste nevoščljivi za njen uspeh. Tudi Lepo Afno sem podprla in kupila senčila, ki jih je promovirala, pa lahko rečem, da tako meni na kožo pisanih nisem dobila za to ceno nikjer drugje. Takrat v DMu. Pa kupujem tudi v Italiji in Avstriji, ampak meni nobena paleta ni bila tako popolna kot tista njena.
tangice406, 19.04.2024 ob 17:02
Tina715, 19.04.2024 ob 15:35
Anonimno927, 19.04.2024 ob 15:24
Anonimno 8538, 19.04.2024 ob 15:14
Meni je uspesen tisti, ki s svojimi rokami nekaj ustvari, glede na to kar sem prebrala pa ona teh pajkic ne siva sama ampak jih preprodaja.
8538 Zenska je ustvarila linijo oblacil, ki jih uspesno trzi. Uporabniki oblacil smo zadovoljni, ona pa verjetno na ta racun dobro zivi. V cem je tezava ?
Kdo govori o Petri?. Piše se o ženskah, ki nimate toliko samokritike in vlečete z vso silo na tisto debelo rit pajkice! Isto, kot bi 90 letnica hodila po plaži v tangicah!!
Zakaj pa 90-letnica na plazi ne bi smela biti v tangicah, ce tako zeli? Saj bi jih oblekla zase, ne zate. Ti lahko se vedno obrnes oci na kaksnega 30-letnega misicnjaka v pajkicah.
re tangice 406
bravo! imam 70, pa po postavi prekašam marsikatero od 30. Smo špeh jih je in res so ogabne s špago v riti. Da o ritih, stlačenih v pajkice, da se vse trese, ne govorim, one pa mislijo, da so seksi.
soft, 20.04.2024 ob 10:17
Gre za zgodbo za pajkicami. Itak jih kupiš, da jih nosiš, ampak lahko vi kupila katerekoli. Izbrala bom njene, ker so dobre, ker s tem podpiram lokalno podjetje, ne nek Nike ali karkoli, ker je fajn ženska in ja, mene njena zgodba prepriča, zato jo želim podpreti. Denar sem zaslužila in ga bom dala tistemu, ki me uspe prepričati. Tako se svet vrti že miljone let. Ne vem kaj se zgražate in zakaj ste nevoščljivi za njen uspeh. Tudi Lepo Afno sem podprla in kupila senčila, ki jih je promovirala, pa lahko rečem, da tako meni na kožo pisanih nisem dobila za to ceno nikjer drugje. Takrat v DMu. Pa kupujem tudi v Italiji in Avstriji, ampak meni nobena paleta ni bila tako popolna kot tista njena.
njena zgodba ni nič posebnega ali novega… nasprotno kot instagramerka oz. prvo nje bila youtuberka vse natančno kopira od Avstralske youtuberke sarah’s day…
vse kopira od nje…
v čem bi me ta Petrina zgodba bolj prepričala kot pa od tiste, ki jo je davno prej začela. Še navite cene od nje kopira… sam da v sydneju je standard dohodkov krepko višji kot pa v enem kopru in slo… ampak , boh vam pomagi če ste ovce… ona pa lepo se smeji, ker ji dnar leti na trr, malo se lepo dela pred kamero in ve imate vse občutek,da je faša frendica, da je ne vem kaj… ona pa je javno povedala,da ona ni frendica s temi, in ona od vas pričakuje nek odnos v komunikaciji, ker pač kot je se bralo med vrsticami ona je nekaj več…
samo sprašujem se kje je ta njen odnos, ki ga pričakuje od drugih, dan iz njene strani – namreč do strank je nespoštljivo vlačiti psa po trgovini, izdelke, ki jih kupujejo stranke prijemati s polizanimi in pslinjenimi rokami od psa… ne samo da je nespoštljivo, kee3r marsikomu to ni več, so lahko tudi stranke, ki so na pasjo dlako alergične, takšne bodo dobile lep udarec po zdravju s strani te Petre, ko bodo kupile tiste pajkice, ki so polne dlak od vseh psov, ki jih šetajo po firmi in med izdelki, od vsega poslinjenega in polizanega.
Je to spoštljivo in odnos do strank – ne nikakor… vsaj na delu bi se morala znati spoštljivo obnašati in vedeti,da pes tja pač ne sodi, doma pa naj dela z njim kar želi.
Torej ne kujte v zvezde neke firme, ki je kopija identična tuje you tuberke in ni nič novega, še manj pa kvalitetnega pogruntala… je pa res,da očitno je tukaj polno naivnih ovc, ki bi ji jedle iz roke… če bi pri vsem dnarju, ki ga ima rekla, da rabi dnar za karkoli, bi ji ve šle zbirat, ker vas vrti okol prsta in se v ozadju samo smeji, ko ji dnar na račun leti… vi pa neumni… ja pač dajte, saj je vaš denar…
samo kvaliteta pa to res ni nobena od izdelkov…. ker bom slikala tiste ene, ki jih imam doma, da se vidi kako so postrani ukrojene in sešite… napram drugim,ki so lepo ravne – je to šodr
Vplivneži izkoriščajo intelektualno hudo zanemarjeno ter emocionalno nezrelo ljudstvo, ki ni sposobno biti zbrano več kot 5 minut skupaj in ki verjame podobam, ki jih jim prikazujejo izbranci (vplivneži) .
Apatija, odvisnost od dražljajev, umska in telesna lenoba, neumnost in omejenost. Veliko je kandidatov za kakšen resničnostni šov.
Dlje jim ne nese.
Appartamento, 20.04.2024 ob 13:04
Vplivneži izkoriščajo intelektualno hudo zanemarjeno ter emocionalno nezrelo ljudstvo, ki ni sposobno biti zbrano več kot 5 minut skupaj in ki verjame podobam, ki jih jim prikazujejo izbranci (vplivneži) .
Apatija, odvisnost od dražljajev, umska in telesna lenoba, neumnost in omejenost. Veliko je kandidatov za kakšen resničnostni šov.
Dlje jim ne nese.
haha, bravo ???
Ne maram ljudi, ki govorijo o samopodobi, pa vse ste lepe, same pa operirajo oprsje, ker z njim niso zadovoljne, pri 30ih se ze spikajo po obrazu z raznimi kislinami, filerji in podobnim krepom, hirajo se, neki delajo v fitnesu. Sori, ni zdrava samopodoba.
Pa se to, huda postava? Lustna? Pa ste ze videle kdaj lepo zensko s hudo postavo? Glede na to, da reklamira zdrav nacin zivljenja, pa konstantno telovadi, je polna celulita ter ima izjemno mehko rit, ki jo tako rada objavlja. In to mlada zenska. Ne govorimo o 50letnici, ampak 30. Pa toliko celulita. Fuj!
Zame je ona zakljucila s tisto izjavo o dajanju nog narazen, potem z vinjeto (sori, ce si kao neka uspesna poslovna zenska, ki ima neke jebene koledarcke, da nisi sposobna oznaciti datum izdaje/poteka vinjete. A ostali smo pa idioti, ki to delamo?) in z vcas zelo nespostljivim obnasanjem.
Ne vem no, jaz se nobene nisem videla, da ji bi swy pajkice celo dobro stale. Spredaj gledajo kot bi nosile vse suspenzor, zadi imajo pa skregani ritnici. Pa pol to gledamo povsod, ceprav so sportna oblacila za SPORT! In ne za v pisarno.
Pa se tisti, ki podpira izdelke influenserjev? Si kdaj kupila kaksno stvar pri lokalnem kmetu, pri gospodu na trznici, ki sam izdeluje deske ali pa pri kaki bakici, ki siva prte? Jasno, da ne. Ker niso znani in jih ne mors pol tegat.
Je pa ta nosnja teh insta brendov res domet miselnosti majhnega mesta. Se vedno raje kupim preverjene brende kot pa placam 50€ za neke prozorne pajkice.
Anonimno439, 20.04.2024 ob 14:08
haha, bravo ???
Ne maram ljudi, ki govorijo o samopodobi, pa vse ste lepe, same pa operirajo oprsje, ker z njim niso zadovoljne, pri 30ih se ze spikajo po obrazu z raznimi kislinami, filerji in podobnim krepom, hirajo se, neki delajo v fitnesu. Sori, ni zdrava samopodoba.
Pa se to, huda postava? Lustna? Pa ste ze videle kdaj lepo zensko s hudo postavo? Glede na to, da reklamira zdrav nacin zivljenja, pa konstantno telovadi, je polna celulita ter ima izjemno mehko rit, ki jo tako rada objavlja. In to mlada zenska. Ne govorimo o 50letnici, ampak 30. Pa toliko celulita. Fuj!
Zame je ona zakljucila s tisto izjavo o dajanju nog narazen, potem z vinjeto (sori, ce si kao neka uspesna poslovna zenska, ki ima neke jebene koledarcke, da nisi sposobna oznaciti datum izdaje/poteka vinjete. A ostali smo pa idioti, ki to delamo?) in z vcas zelo nespostljivim obnasanjem.
Ne vem no, jaz se nobene nisem videla, da ji bi swy pajkice celo dobro stale. Spredaj gledajo kot bi nosile vse suspenzor, zadi imajo pa skregani ritnici. Pa pol to gledamo povsod, ceprav so sportna oblacila za SPORT! In ne za v pisarno.
Pa se tisti, ki podpira izdelke influenserjev? Si kdaj kupila kaksno stvar pri lokalnem kmetu, pri gospodu na trznici, ki sam izdeluje deske ali pa pri kaki bakici, ki siva prte? Jasno, da ne. Ker niso znani in jih ne mors pol tegat.
Je pa ta nosnja teh insta brendov res domet miselnosti majhnega mesta. Se vedno raje kupim preverjene brende kot pa placam 50€ za neke prozorne pajkice.
Bravoooo… res
imaš prav ženska ima umetne prsi in bo zdaj drugim razlagala o nekih življenjsko pomembnih vrednostah, akko imet rad sam sebe… lepo prosim no…
in imaš prav tista izjava z nogami narazen je čisti izraz njenega dometa… in kar je še huje – a veš ta izjava je bila nominirana za bodečo nežo – in te neumne sledilke so kot horda glasovale zanjo – tako da so tisti, ki organizirajo ta izbor umaknili elektronsko glasovanje in dodali,da ne razumejo tega,da je za nekoga celo negativna promocija , promocija, celo s tako izjavo…
in pri teh glasovih se pokaže domet nje in njenih sledil – oz. kako se hvalijo zdaj po igju,da ima svojo skupnost… se vidi nivo te skupnosti… kako nizko lahko ena ženska zmanipulira neke mladostmice,da ji sledijo in jo podpirajo celo v takih izjavah, ki ponižujejo žensko.
raje kupim nekaj od takšne , ki spoštuje ženske in jih ne podreja kot seksulane sužnje moškim, kot jih ta petra s takimi izjavami.
To je res grozno, kaj se danes smatra za “lepo”. Razumem, da pac ljudje sledijo reklamam, ki so danes zaradi deuzbenih omrezij na vsakem koraku, ampak Kardashianke so z vsem denarjem prinesle samo pofl.
Nobene elegance, nobene klasike, samo nek razvrat in dejansko je danes moderna moda malodane prostitutk. Vedno so najstniki preskusali nove trende, ampak ta podpovprecen, oprostite izrazu kurbirski stil je pa najnizje v zgodovini.
Da o samem makeupu, umetnih nohtih, trepalnicah in predvsem ustnicah sploh ne govorim. Komu je to prijetno videt, mora biti res za luno. Ali pa ze tako navajen tega, da mu je enostavno normalno. Ker atraktivno to razkreceno razkazovanje telesa in unicevanje obraza pac ni.
Danes vidim eno duckface s celo prijetno izgledajocim mozem, a ona cela defektna zaradi tistih ogromnih ogabnih znabel. Kako si lahko gres tako unicevat obraz? Ce nimas velikih ustnic, ti vsako filanje sranja notri deformira obraz, ker pac nima taksnih preddispozicij. A zensk veselo trosijo denar za to, da izgledajo podobe Dalijevih slik.
Temu shein, 20.04.2024 ob 14:33
Še enkrat: ali je enako, če kupim njene turške pajkice ali katerekoli pajkice na temu ali shein? Ena je zgoraj napisala da so swy neenakomerno zašite itd.
Dajte mi prosim odgovorit.
jaz sem napisala, da niso lepo zašite in krojene… jih vleče postrani in nekak na O, ko nimaš oblečenih, če primerjam z drugimi so čudno in slabše krojene
če so enake tem na temu – ne vem, ker nimam pajkic od tam… imam pa ene za 5 e iz pepca in za 6-7 e iz lidla in ni kaj ekstra razlike… mogoče je edino material teh swy bolj mehak, ampak je pa zato krepko bolj prosojen,da se spodnjice na riti ven vidijo. Tak,da tud to ni kul…
jaz nakupa neb ponovila…
pa zdaj ne delam reklame za nobene pajkice – sem dobila pa ene od lelosi za darilo- in tiste so mi pa presenetljivo mehke in tudi na riti se nič skozi ne vidi…
pa to ni reklama za lelosi, tudi ti so instagramabilno spromovirani… in zih niso popolni in tud ne vredni vsega dnarja napihnjenih cen… ampak če jih primerjam s swy so mi lelosi boljše… pa še enkrat ne delam reklame za lelosi, ker so tudi tiste produkt instagrama in drage – ampak če že se primerja pač swy pogrne po mojem mnenju pred njimi
zagotovo kar lahko rečem,da swy niso vredne denarja, ki sem ga zanje dala – pa sem kupila znižane, ker sem po enem letu poslušanja kako so to mehke in oh in sploh kakovostne pakjice in ko so bile znižane sem rekla ajd poskusim, ker rabim ene za športat in da vidim res to opevano kakovost- evo nakupa neb ponovila.
Kakšne so pa kitajske na spletnih kitajskih trgovinah pa ne vem…
gledam zdaj 24 ur in kakopak prispevek o tem… če najprej pomislim,da so prišli, zaradi vrst… se na koncu zdi, da gre za reklamo dotični – ker novinarka zaključi nekako takole v grobem povzeto: za vse tiste, ki se zgražajo, da zakaj bi čakali v vrsti več ur zaradi pajkic, se vprašajte kdaj ste nazadnje stali v koloni na ac za odhod na dopust (med drugim nevede)
LOOOOL no kako lahko novinarka enači gnečo na ac, na katero naletijo ljudje ne po svoji volji in se ne morejo katapultirati iz nje,da bi se odstranili, četudi še tako želijo, neko vrsto za pajkice, kjer se vsak tist sam v vrsto postavi, vedoč da bo čakal več ur po lastni izbiri…
tem novinarjem se že malo trga res
in se zdi,da ta Petra uživa v vrstah,da ljudje čakajo, ker to ji dela reklamo- zaradi tega ima novinarje s kamero tam…, zato pišejo cajtngi…in ji tako reklamo delajo…
v očeh normalnega potrošnika pa bi spoštljiv podjetnik spoštoval čas kupca, torej bi omogočill vsem strankam,da hitro brez čakanja lahko pridejo do poceni produktov, in ne bi izkoriščal kupcev in ustvarjanja gneče za svojo posredno promocijo, da tako pride v medije.
Imam samo ene pajkice, bombažne. Včasih jih oblečem s kakim dolgim puloverjem ali obleko, namesto žab. Mislim, da so iz Mane. Plastike na koži ne prenesem, pa če je še tako high tech, ultra zračna in mehka in oh in sploh. 1x sem dobila lelosi, pa sem jih dala naprej. Sem pač stara šola, ni ga čez bombaž (z malo elastana). Za šport imam pa bombažne trenirke.
Forum je zaprt za komentiranje.