Totalna norija zaradi pajkic
Anonimno19, 18.04.2024 ob 20:55
ni to zaradi pajkic, to je naredila neka influencerka, ki ima v glavi itak dve možganski celici, a to očitno pri marsikaterem s podobnim IQjem pali. lahko bi bilo kaj drugega, ne pajkice, in bi bil isti šmorn.
žalost, kam smo prišli…
Smešno, da kdo sledi tem influencarkam. Ne rečem par istomišljenikov ( z eno do dvema celicama), a kar turime?? Stvar je pravzaprav tragi komična.
In zakaj so krive influencerke? To je njihova sluzba – reklamiranje izdelkov za katere sklenejo pogodbo. Vcasih so to delo opravljale manekenke. Zdaj so novi casi in podjetja so ugozivila da je vecji ucinek reklama preko influencerjev
– ker jih sledilci spremljajo dnevno
– ker vecino posnamejo v domacem okolji kar je nasprotno kot snemanje v studijih
– ker se ljudje lazje poistovetimo z njimi kot pa z manekenkami in gralci
Influencerstvo pravzaprav ni lahko delo. Influencer mora imeti dobre ideje kako predstaviti izdelke da je zanimiv za sledilce in podjetja
je pa res da se lahko zelo dobro zasluzi , vendar pa za dober zasluzek skoraj nima zasebnosti
v casu korone so mnogi ki niso smeli opravljati svojega poklica stopili v vrste influencerjev. Saj so nekako morali preziveti
Anonimno927, 19.04.2024 ob 14:58
Jaz pa SWY pajkice fur rada nosim in jih imam kar nekaj.
Sem pa zgrozena nad vecino komentarjev na to temo.
Pajkice kritizirajo zenske, k jih v lajfu se niso oblekle.
Ena trdi, da ljudje srednjega sloja pajkic ne nosijo in je to domena nizjega sloja. Kateremu sloju pripadas je tudi stvar mentalitete in avtorica te izjave je, vsaj z miselnostjo, nizji sloj.
Komentirajo zenske, k se jim zdi 42€ pretirana cena in kupci ku-ku. Glej, eni furate star Clio, eni pa novo Panamero. J’p, nekaterim se 42€ v druzinskem proracunu prakticno ne pozna, nismo pa zato ku-ku. Predvsem pa kupujemo s SVOJIM denarjem in se ne vtikamo v tuje finance.
Vtikate se v to, da so ljudje cakali za vstop v trgovino. Meni sicer na kraj pameti ne pade, da bi za cunje cakala tako dolgo v vrsti. Ampak oni so za cakanje porabili SVOJ cas in ne vasega!!!
Zakaj hudica se vtikate v druge in vam je mar, kako drugi porabljajo SVOJ cas in SVOJ denar??!!!
Da o zavisti do zenske, ki je uspesna, sploh ne zacnem …
Imejte se radi
jaz jih nosim za športat – tudi swy imam ene – ene in edine in tako bo ostalo… z ostalimi, ki jih imam se pač v kvaliteti ne morejo primerjati.
Šodr kitajski oz. turški za krepko prevelike denarje
pa še dodam: imamo vso pravico komentirati cene in to da nam je nekaj predrago za kakovost, ki jo nudi… vso pravico…
ženska je na trgu z izdelki in cenami ,. ki so javne in imamo vso pravico povedati svoje mnenje, če nam je kaj krepko predrago.
In vsi swy izdeklki sodijo v to kategorijo krepko predrago za to kar dobiš.
da o kopalkah, ki so s5tilsko grde, cemne pa ubitačne splooooh ne govvorim…
Imam nancy kopalke kupljene na znižanju za 50 e… temu se reče kakovost letos bodo stare 8 let in so kot nove… za to dam 50 e, ker jih imam potem tudi lepo število sezon, ne pa za ene grdo krojene pajkice, ki so napol prosojne.
Tudi v primerjavi s konkurenco- imam kup drugih znamk se ta swy lahko skrije.
Ljudem ni jasno kako so zmanipulirani s strani medijev in vladajočih elit,… večina ni funkcionalno pismena in od takih pričakovati kaj drugega, kot stanje v vrsti za cunje je iluzija. Smo v časih ko primitivnost in debilnost posatajata ali sta glavni motor potrošniške družbe in je vsak odklon kaznovan. Krasni novi svet.
-anonimno 7532- točno to, krasni novi svet, ja…in potem se tu zmerja in nori , čez teoretike zarot, da so debili…ko točno izpostavljajo problematiko…in se jih nato nazaj sprašuje- ja kaj pa naj naredimo…no, naredimo to, da se ne postavimo v vrste za neke pajkice in podobne fore, ..zmanipulirani- da nas bo to definiralo, hepi, hepi, osrečilo in bomo kot iz reklame nekaj več, bolj pomembni in bolj vredni….in tak dalje. ko bomo zmogli vsi skupaj reči – ne- takrat se bo pa kaj premaknilo. pač-računajo na naše šibke točke, vse po planu in načrtno. yep, dolga bo še pot…
Jaz pa SWY pajkice fur rada nosim in jih imam kar nekaj.
Sem pa zgrozena nad vecino komentarjev na to temo.
Pajkice kritizirajo zenske, k jih v lajfu se niso oblekle.
Ena trdi, da ljudje srednjega sloja pajkic ne nosijo in je to domena nizjega sloja. Kateremu sloju pripadas je tudi stvar mentalitete in avtorica te izjave je, vsaj z miselnostjo, nizji sloj.
Komentirajo zenske, k se jim zdi 42€ pretirana cena in kupci ku-ku. Glej, eni furate star Clio, eni pa novo Panamero. J’p, nekaterim se 42€ v druzinskem proracunu prakticno ne pozna, nismo pa zato ku-ku. Predvsem pa kupujemo s SVOJIM denarjem in se ne vtikamo v tuje finance.
Vtikate se v to, da so ljudje cakali za vstop v trgovino. Meni sicer na kraj pameti ne pade, da bi za cunje cakala tako dolgo v vrsti. Ampak oni so za cakanje porabili SVOJ cas in ne vasega!!!
Zakaj hudica se vtikate v druge in vam je mar, kako drugi porabljajo SVOJ cas in SVOJ denar??!!!
Da o zavisti do zenske, ki je uspesna, sploh ne zacnem …
Imejte se radi
jaz jih nosim za športat – tudi swy imam ene – ene in edine in tako bo ostalo… z ostalimi, ki jih imam se pač v kvaliteti ne morejo primerjati.
Šodr kitajski oz. turški za krepko prevelike denarje
——————————————————————————————————————————–
Puncka, jaz sem tista, ki je napisala, da so pajkice domena nizjega sloja. Te imajo cas in taksno mentaliteto, da se jim ves svet vrti okoli pajkic. Drugi se ukvarjamo z bolj pomembnimi recmi.
Gangsta, 19.04.2024 ob 19:58
Petra je inteligentna punca, vsa čast ji. Ljudje so ovce. No, jaz njenih pajkic nimam, so kar drage, mogoče kdaj, ampak vsekakor ne bi tam v vrsti stala. Ji pa privoščim uspeh.
ne vem če je inteligenca ljudi “ropat” za turško robo… približn tak je inteligenten Blaž…
če pa kdo to tako imenuje pa…
sicer pa svojo ne – inteligenco je že dokazala v drugih dejanjih ala z vinjeto in potem napadi darsa in države, pa čeprav so jo celo iz darsa poklicali in ji povedali,da se vozi brez vinjete in ima že kazni, naj kupi vinjeto… se pravi opozorili so jo, da ne bi še kasirala še več kazni za vsak vhod na ac… ker ona je tako kuku,da bi jih, ona sploh ne bi se spomnila,da se vozi brez vinjete in da je treba kupiti novo… in kljub temu,da so jo poklicali in opozorili, se ona pizdi čez državo in dars, da samo služijo… mislim če je to inteligenca…
po netu šimfa čez druge, ki bi radi začeli posel in jo prijazno kaj prosijo, ona zahrbtno objavi njihovo sporočilo in zraven napiše da jo pritisne sr.. ob takem sporočilu… to seveda piše za hrbtom avtorja tega sporočila, njemu nazaj je hinavsko prijazno odgovorila in ni iskreno povedala kaj si misli, za hrbtom pa ga po threadsih zahrbtno obrekuje…
grrr. taka oseba pri meni izgubi vseeeee pike… kr konec – in nikoli ni in ne bo inteligentna, s takim obnašanjem ne…
Ixbn, 19.04.2024 ob 21:32
Presenecena, da kdo da vec kot 40 eur za pajkice. Kje je pamet ….
In da stojis v vrsti za PAJKICE?!?!?
Ja, zalost kaksen nivo …
skrolam po ig-ju in naletim na zapis, da so ženske stale v vrsti ne zaradi pajkic, ampak zaradi ideje Swy-a… WTF??? kakšne ideje no lepo prosim???
človek, ki ceni sam sebe ne bo zapravljal svojega dragocenega časa,da stoji v vrsti za neke predrage pajkice… in firma, ki se hvali, da je to njihova ideja – pa res lahko rečemo,da je kuku in prav kot da si nabijajo ego in lastnica in firma – poglejte nas za nas stojijo v vrsti, mi smo pomembni… to je ideja swya..
to je šele zblojeno
Ne razumem, 18.04.2024 ob 20:51
Ok en gnev morem mal izlit. Danes na Gospodarcu je bla kolona za nakup pajkic* in baje se je čakal 1 uro. Resno?
Priznam, nikoli v lajfu ne bom razumela te obsesije s pajkicami, da greš in stojiš 1 uro v vrsti, ker res nujno rabiš še ene pajkice, pa 15 jih že imaš v omari.
Priznam, da mi gredo te ferme, ki prodajajo pajkice, full na živce. Pa kot gobe po dežju rastejo in vse so full agresivne z reklamami. Da ne omenjam influenserk, ki nam prodajajo pajkice, kot da brez njih ne obstaja več življenje.
Pajkice* so kle samo prispodoba za divje potrošništvo.
Najhujš pa je, ko pol ure čakanja pri dohtarju al pa na UE, za pasoš ki ga maš 10 let, največja groza, ki se lahko zgodi. Tam pa so leni in nesposobni, ker nekdo ni takoj na vrsti.
Nima veze s pajkicami ampak s Petro. Meni je tudi fajn ta ženska. Res jo občudujem in sem vesela za njo, da ima tako podporo, ker si jo zasluži. Jaz stati v vrsti ne morem, bom pa zagotovo kupila njihova oblačila na spletu po redni ceni in tudi tako izkazala svojo podporo. Gre za Petro in njeno ekipo, ne za izdelek. Pa tudi izdelki so vrhunski in so zelo napredovali, spremljam proces na netu. To je najbolj zanimivo. Ta zgodba v ozadju. Koliko vsega je treba, da prideš do enega takega izdelka.. in dobrega in manj dobrega. Koliko ovir premagujejo, kako improvizirajo, koliko truda vlagajo.. vsaka čast. Mož njen pa je pravi piškotek..sam povem. Petra pa prava ženska, z vsemi kvalitetami in čuuudovito postavo. Naj se imata rada in še veliko uspeha jim želim vsem, njej in ekipi. ???? Vsakodnevni vir navdiha, res. Iskreno.
Ne vem zakaj se takoooooo obremenjujete s tistimi, ki nekaj hočejo in za to stojijo pred trgovino. Dejstvo je, da so te pajkice popularne, da so kvalitetne in lepe.
Ne nosim SWY oblačil, ampak zelo privoščim Petri Parovel, da je danes tu, kjer je in da ji je uspelo. Zelo uspelo! Če je uspela z influencerstvom, pa kaj! Saj influecerje poznamo že od nekdaj, samo takšne ljudi je običajno poznala samo okolica, ker še ni bilo spleta. Ne vem, kaj drugega bi bil razlog, kot nevošljivost, ljubosumnost, da tako kritizirate SWY oblačila ali pa Petro Parovel.
Torej je enako, če kupim pajkice na temu ali shein? Zgoraj piše ena šosr kitajski ali turški …
Torej SWY pajkice so iz Turčije …
Je vseeno, ali so kitajske ali turške …
Potem jih lahko kupim na temu ali shein za 10 € in imam milijon pajkic.
Tudi na temu oz. shein se dobijo takr z žepki in to za precej nižjo ceno kot swy.
l67zkrs, 20.04.2024 ob 09:27
Ne vem zakaj se takoooooo obremenjujete s tistimi, ki nekaj hočejo in za to stojijo pred trgovino. Dejstvo je, da so te pajkice popularne, da so kvalitetne in lepe.
Ne nosim SWY oblačil, ampak zelo privoščim Petri Parovel, da je danes tu, kjer je in da ji je uspelo. Zelo uspelo! Če je uspela z influencerstvom, pa kaj! Saj influecerje poznamo že od nekdaj, samo takšne ljudi je običajno poznala samo okolica, ker še ni bilo spleta. Ne vem, kaj drugega bi bil razlog, kot nevošljivost, ljubosumnost, da tako kritizirate SWY oblačila ali pa Petro Parovel.
Daj no odločite se zdaj so stojijo tam zmanipulirane najstnice, ki stojijo zaradi nji, ker jim je ostala možgane in mislijo da je ona nekaj več in da bolj cenijo njo kot sebe in svoj lasten čas.
Če bi bila tako božanstvo in vas imela tako rada bi popuste uredila tako, da zanje neb table stat tam dve uri…samo kaj ko to njej reklamo dela, če vas naivne ovce zbere na kup in čakate, takoj je v cajtnhih z reklamo…
In vi bebke se kar mislite kako je ona super, kako vas ima rada in ne vem kaj vse, v res oči pa ste tako naivne da vas lepo fura vse samo za lasten profit.
Glede pajkice pa krojene so grdo, nekvalitetno in tudi oblečene niso sploooh nobena posebna kvaliteta.
Vsekakor so mnoge druge, kjer zanje ne čakaš 2 uri, kakovostnejše in še več, so tudi cenejše od teh.
Stoji se izključno zato, ker si nekatere v garderobi vzamejo več kot pol ure za sprobat stvari. Nimaš kaj komplicirat, poskusiš max 3 pare različne št, vidiš katera je tvoja in potem samo izbereš model in barvo. To je to. Kaj je res treba vsak izdelek posebej dat nase? Potrata časa in ustvarjanje gužve po nepotrebnem. Pa ni ekipa kriva za to. Imajo 14 kabin! No, danes ne objavila, da če en želoš čakati, lahko vrneš izdelek na njihove stroške, če ga nisi preizkusila in ti ni prav. Meni se zdi pošteno. Spet dober manever. Pohvale
soft, 20.04.2024 ob 10:02
Stoji se izključno zato, ker si nekatere v garderobi vzamejo več kot pol ure za sprobat stvari. Nimaš kaj komplicirat, poskusiš max 3 pare različne št, vidiš katera je tvoja in potem samo izbereš model in barvo. To je to. Kaj je res treba vsak izdelek posebej dat nase? Potrata časa in ustvarjanje gužve po nepotrebnem. Pa ni ekipa kriva za to. Imajo 14 kabin! No, danes ne objavila, da če en želoš čakati, lahko vrneš izdelek na njihove stroške, če ga nisi preizkusila in ti ni prav. Meni se zdi pošteno. Spet dober manever. Pohvale
“danes ne objavila, da če en želoš čakati” …omg ?
Danes JE objavila, da če NE ŽELIŠ čakati… ??
No tale pametna tipkovnica je očitno iz nekaterih prav zapisanih besed naredila zmazek.
Poanta je ista: ne živite v virtualni lažni iluziji, da je tej Petri mar za kogarkoli od teh neznancev, ki se tam guzvate. Zanjo ste zgolj in samo kupci, ki nosite zaslužek njej.
Glede kvalitete pajkic in nabite cene, četudi znižane, še vedno krepko previsoke za kakovost, ki jo nudi, je pa že tud vse povedano.
Niso vredne cene, niti čakanja v vrsti.
soft, 20.04.2024 ob 09:22
Nima veze s pajkicami ampak s Petro. Meni je tudi fajn ta ženska. Res jo občudujem in sem vesela za njo, da ima tako podporo, ker si jo zasluži. Jaz stati v vrsti ne morem, bom pa zagotovo kupila njihova oblačila na spletu po redni ceni in tudi tako izkazala svojo podporo. Gre za Petro in njeno ekipo, ne za izdelek. Pa tudi izdelki so vrhunski in so zelo napredovali, spremljam proces na netu. To je najbolj zanimivo. Ta zgodba v ozadju. Koliko vsega je treba, da prideš do enega takega izdelka.. in dobrega in manj dobrega. Koliko ovir premagujejo, kako improvizirajo, koliko truda vlagajo.. vsaka čast. Mož njen pa je pravi piškotek..sam povem. Petra pa prava ženska, z vsemi kvalitetami in čuuudovito postavo. Naj se imata rada in še veliko uspeha jim želim vsem, njej in ekipi. ???? Vsakodnevni vir navdiha, res. Iskreno.
To je pa se bolj bolano … pajkic ne gres kupovat, ker jih rabis in so ti tocno te super, ampak zarad enga cloveka, ki ga niti ne poznas niti nic … (zna pa ta ocitno dobro “pridobivat” kupce)
Kakorkoli, za ene navadne pajkice gre …
Forum je zaprt za komentiranje.