Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Toskana – Kolo

Toskana – Kolo

Zanima me, če je kdo kolesaril po Toskani in kje je spal… Ali je možno vsepovsod prespat v majhnem šotoru ali je nujno potrebno iskati kampe ?

Jaz sem par let nazaj kolesaril od Bologne do Siene. Vedno sem prespal na crno, mislim da ti ne bo nihce tezil. Kampov pa sploh nisem videl v Toskani… res pa je da jih tudi nisem iskal in nisem bil pozoren.
Drgac je pa Toskana prijetna za kolesarit, polno enih mestec, pa hkrati dosti odročna da ni preveč prometa. Idealno je pomladi ali jeseni, poleti je malo vroče in še pokrajina je malo pusta.

LP G

Je kar nekaj kampov po Toskani – samo mi smo se vozili z avtom.

Hvala za odgovora ! Ima še kdo kakšne izkušnje z kolesarjenjem po Toskani ?

kdaj pa mislš it, sem pa punca sva tu mislila kolesarit tam.

Nekje okoli 10. julija pa kakšnih 14 dni…

Po Toskani sem full prekampirala, ne pa prekolesarila (sem se švercala kar z avtom). Kampov je malo morje – sploh ob obalah. Najdeš jih pa na tem linku:
http://www.camping.it/

a je možno dobiti nastanitev v kampih tudi v kakšnih bungalovih ali moraš imet šotor?

Jaz sem pred leti tudi tam kolesaril, po notranjosti. Kampiral vedno na črno in ni bilo problema. Takrat tudi ni bilo kampingov. Je pa Toskana idealna za kolesarit, splača se iti zgodaj spomladi, ko je še bolj zeleno. Mesteca so pa res super, ni veliko prometa in kar nekaj kolesarjev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close