Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TOSCANA, najem hiše

TOSCANA, najem hiše

Konec avgusta, začetek septembra bi z družino, sine je star dve leti in pol, ter z drugim sinkom, ki je star dva meseca najeli hišo v Toscani z bazenom.
Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Prebrala sem toliko lepih stvari o tej pokrajini, da komaj čakamo da gremo.

Za kakršnkoli nasvet se vam zahvaljujem!

N

Malo posrfaj in boš našla ogromno takih vil. Moja sestra je bila pred tremi leti in so imeli tako vilo, da si lahko samo stal in gledal. Ja jeseni je tudi lepo, vendar je bolša opcija na pomlad, ko vse lepo dcveti in polja so zelena. Jeseni torej tudi že konec avgusta pa so njive preorane in je vse bolj sivo -rjavo. Zato je toscana opevana na pomlad.

Mi smo bili v Toscani maja 2004. Preko agencije Intours iz Ljubljane smo rezervirali apartma za en teden. Je ful lepo.

Lp
Bojana

Bili tu in bili zelo zadovoljnji:

http://www.castellareditonda.com/

Odlična lokacija, praktično v središču Toskane – odlično izhodišče za kratke izlete.
V živo je zadeva še boljša kot na fotografijah.

Zaselki so posejani na odličnih lokacijah- krasni razlgledi, nobene gužve, nobenega prometa, mini zoo za otroke, mini klub, jahanje, kolesarjenje, golf, tenis, bazeni ob vsakem kompleksu 3-4 vil, vsak apartma ima svojo teraso….

V začtku julija bi rad šel z družino v Toskano na dopust.Rad bi najel hišo z bazenom .če kdo ve za kakšen naslov ali kaj podobnega naj mi prosim sporoč.
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close