Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika torta za krst

torta za krst

Zivjo, ali mi lahko katera napise kaksen dober recept za torto za krst za priblizno 25 ljudi. Krst bo cez dober mesec in rada bi uporabljala sveze sadje. Zelo bom hvalezna ce mi boste svetovale tudi kako torto okrasit.

Hvala za pomoc.
Varvi

Torto in nadev lahko poljubno izbereš glede na okus. Problem je velikost. Za toliko ljudi bi morala biti velika ali pa nadstropna, lahko pa sta dve. Odvisno je tudi od tega, kakšni tortejedci bodo povabljeni. Včasih se zgodi, da kar precej ljudi torte niti ne poskusi (običajno kupljenih), včasih pa zahtevajo še dodaten kos. Verjetno povabljene dovolj poznaš, da boš znala oceniti potrebno velikost torte.
Običajno so torte za krst bele.

Nekaj idej dobiš tukaj:

Mislim pa da,če bi bila torta pravokotne oblike (cca polovica velikosti črnega pekača iz pečice),bi jo bilo za 25 ljudi dovolj.

LP,Hali ************************** http://hali.moj-album.com/

Ali mi lahko katera zaupa kaksen dober in enostaven recept za dobro torto?

Vsak ima svoje okuse in vsi recepti so dobri. Poglej med recepte, pobrskaj z iskalnikom. Dobila boš ogromno idej.

Uh…za torte pa je res že odromno napisanjega 🙂 Pobrskaj malo, pa nastavi na katerikoli datum. Dobiš čuda 🙂 Od Barbie torte, čebelice, pikapolonice, metulja, ladje, muce…. uh 🙂
Pa mislim, da je nekdo enkrat že delal torto za krst. Ali je bila birma… Ne vem 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close