Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika torta z nutelo

torta z nutelo

Pozdravljeni!

Imam zelo zanimivo vprašanje. 1x sem jedla torto z nutelo, vmes pa so bili koščki banane. Kolikor vem, je testo kupljen. In kako se naredi nadev? Torta je bila božanska!

Hvala za vaše predloge!

LP, Nives

Na kulinarični sloveniji je ta recept za torto z nutelo,bananinih koščkov sicer ni vmes,a mislim da ne bi bilo težav,če bi malce imrovizirala.Preizkusila recepta pa še nisem.

Lep dan in poročaj o uspehu

Hvala ti Hali. V ponedeljek bom poročala ali smo preživeli 😉

To torto po receptu s Kulinarične Slovenije sem že pekla in je bila zelo dobra. Tudi povabljeni so jo pohvalili in rekli, da lahko vajo še ponovimo.

Tudi sama sem včeraj spekla torto in je res okusna, danes je ni več, otroci pa žalostni :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Živjo!

Sm naredila torto, vendar sem jo malo prikrojila po svojem občutku. Bila je fantastična! Zraven sem ponudila še kepico vanilijevega sladoleda. So si kar prste oblizavali!

LP, Nives

Oj,
tudi jaz sem naredila to torto, vendar sem dala noter še višnje in bila je njami. Obožujem namreč sladko-kislo kombinacijo.
Pozdravček

lpD

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close