Najdi forum

Torta nutela

Pri tej torti me zanima, v primeru, ČE dodate sadje:

– katere vrste sadja so se najbolje obnesle?
– kdaj ga dodate: pod ali nad smetano ali celo vmes, med dve plasti smetane?

Katere variante so najboljše in preizkušene?

Jaz v nutelino nikoli ne dajem sadja – če je čokoladna, naj bo čokoladna. V tej vročini pa mi paše kakšna jogurtno sadna.

Jaz dodam banane ali višnje. Za moj okus je kombinacija banana-nutela super!!

višnje – na kremo, ker se drugače malo težje krema maže, če daš spodaj višnje, smo poskusili tudi z bananami – mnogo bolj nam je bila všeč samo z višnjami (vloženimi)

Dodala sem že veliko sadja; višnje, jabolka, hruške, jagode,… seveda, prekuhane. Največkrat delam sicer z višnjami, pri otrocih pa sse je najbolj obnesla z mešanim sadjem (ko so ugotavljali katero sadje je noter). sadje dam v smetano.

banane s cimetom med plasti… in sveže jagode po vrhu, njammmm

---------- le vent nous portera...

v to torto lahko date tudi slanino, če hočete.
Ma ne morete vse živo mešati v nekaj, ej?

Lani,ko nisem še imela kuhinjo sem v Sparu kupila golaž- kuhan. Ko sem videla koliko raznih trav in začimb je notri sem parkrat z vilico dala meso v usta in vrgla stran.Če je čokoladna torta naj bo čokoladna.

Je delala katera to torto s kupljenimi čokoladnimi oblati? V tej vročini se mi ne da peči biskvita. Pa tudi izkušenj nimam prav veliko.

ne, ker je res enostavno narest testo in vedno uspe

hehe, slanine ravno ne bi v čokolado, bi šel pa sir…
enim je pač kombinacija čokolade in sadja všeč. to je še najmanj. lahko narediš tudi korenčkovo torto-s hruškami, ful dobra:)
pa ne vem, kaj ima golaž s torto…

naya, kako ne veš? hotela sem povedati ,da je golaž tak z čebulo,mesom,rdečo papriko(mleto) in soljo. Ne pa z raznimi travami in dodatki,da sploh ne veš po čem ima okus.

Torta Nutella je pa taka,kot je v originalu ne z raznimi dodatki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close