Najdi forum

torta barbie

Pozdravljeni,

prebrala in ogledala sem si vse, kar sem zasledila v iskalniku o barbie tortah. Izgled mi je zelo všeč.

Nečakinji bi rada podarila za rojstni dan eno Barbie in sem se odločila, da bo, primerno zavita v folijo, stala kar v torti.

Vendar ste vse, ki ste to torto delale, govorile o sadju in moči. Sama bi rada čokoladno-mandljevo barbie torto. Mislite, da bi to šlo? Da bi biskvit rezala po plasteh in jih zapolnila s čokoladno smetano, oblila s čokolado, po vrhu pa klasične roza in bele rozete? Naj naredim v biskvitne plasti v sredi kar luknjo, v katero usidram Barbie?

Hvaležna bom za pomoč.
Lep vikend,
svoja

Delala sem jagodno torto tako, da sem jo naredila v skledi, ko je bila ohlajena, pa sem jo zvrnila na pladenj. V to polkroglo sem zarezala križ z vrha in notri potisnila zavito Barbie punčko. Če boš delala luknjo, se zna zgoditi, da punčka ne bo stabilno stala.

Sicer izgled torte ni kot iz slaščičarne, a ti jo vseeno v priponki ponujam na ogled 😉

Napotki za izdelavo s pomočjo sklede pa so tule… , pri Barbie torti, sem še na sredini dodala plast biskvita za vsak slučaj, da se ne bi “sesulo” 🙂

Prijetno ustvarjanje!

Vladka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close