Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Torri d Europa

Torri d Europa

Mene zanima, če mi lahko katera pove kako najlažje priti do Torri d Europa nakupovalnega središča, če grem v Italijo prek mejnega prehoda Fernetiči?? Kako je z delovnim časom??

Hey, dekle. Ta verjetno ni najbližja, je pa najbolj enostavna. Greš lepo na avtocesto, kot bi šla, če bi šla v Koper. Potem pa tam, kjer ponavadi zaviješ na avtocesto proti Kopru, greš naravnost. Potem je kmalu še en odcep na levo, ampak tudi tam greš samo naravnost. V bistvu celo pot ne skreneš s poti. Ti samo vozi lepo navzdol pa boš kmalu (od fernetičev je cca 20 km) zagledala smerokaze Tori’dEuropa!!! Upam, da sem bila dovolj jasna. Urnik: vsak dan od 9 – 20ih, mogoče celo do 21ih. V nedeljah odprejo ob 10ih. Pa kr kej eurov s sabo vzemi, oštja 🙂

Če pa ne zaviješ na avtocesto ampak napreduješ naravnost dokler se da se boš pripeljala naravnost pred torre.

Joj Mojca ampak meni to ni čist jasno, ker ne poznam tako dobro. Ko grem čez mejni prehod grem na avtocesto ali moram jit čez Opčine??? Prosim, če mi lahko malo bolj podrobno poveš. Pa se opravičujem,ker težim.

Greš čez mejni prehod na avtocesto, ne čez Opcine, potem gledaš tablo Koper in potem tablo moloVII , naprej gledaš vedno tablo molo VII. Ko se boš peljala po obvoznici, boš že na svoji desni videla Toro Di Europa , greš še naprej in na koncu obvoznice, moraš zaviti desno pri semaforju. Je pa tudi že tabla od Toro di Evropa, potem gledaš te table, samo naravnost in prideš direkt v garažno hišo.

Sej jst sm mislila tisto avtocesto na Fernetičih, potem ko se konča samo naravnost. Točno pred Tori, ja. Jihaaa!

Ne poslušat lubenice LOL, ki tako boš 10 km več nardila. Lepu na Fernetičih na avtocesto (seveda pol proti Trstu, ne proti Udinam), nič na Opčine. Pol saaaamo ravno. Zdej se ža ponavljam 🙂

Kaku zdej, ste najdle ta Tori? Ki če ne, grem td jst lahko z vami 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close