Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek torenti…

torenti…

Zdaj ko vidim da ste tle vsaj nekateri, ki se razumete na torente (glede na spodnjo temo), a mi lahko kdo pove, kako naj si spravim razmerje gor. Ko kdaj kaj dol potegnem, vedno pustim odprto še več ur, ampak nikakor ne gre gor… zgleda da se prepočasi uploada, jaz pa tudi ne bi imel računalnik prižgan 2 dni skupaj…

Vedno glej da boš šel na to foro koliko dol – toliko gor + še malo. Ali še bolje, najprej navleci dol free zadeve, tudi če jih ne gledaš, da si dvigneš rejting. Meni ponavadi ena zadeva laufa kakšen teden.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Jaz včasih pustim čez noč.
Gre pa tako, da zloadaš nekaj free zadev, ki so popularne – imajo veliko povpraševanje in pustiš da seje. Je pa res odvisno koliko imaš upload hitrost svojega internet priključka.

Preveri koliko ti zmeče gor, saj imaš lahko svojo lastno statistiko internet prometa.

Če ne bo pc laufal nonstop, pozab na dvig razmerja. Tudi linijo moraš imet spodobno, da lahko sploh kaj poseješ.

Aja, še to; jaz pustim praktično vse zadeve ki jih zvlečem dol kar v mju-torrentu in vsakič ko potegnem še kaj, hkrati tudi drugi lahko dobijo moje zadeve, ker so vedno na razpolago.

Rating imam pa nekje okrog 9…

Glede linije je pa zelo res… sem na optiki in leti, prej je pa bolj šepalo – odvisno od dne in vremena…

Hvala, bom upošteval.

Mogoče živim za karpati, ampak kako pa vem, kaj spada pod “free”?
Najbolj uporabljam partis – a je kak podforum, kjer so ti navedeni?

Partis je čisto enostaven za uporabo. Ko pritisneš brskaj, izberi opcije – samo freeleech…. in ti vrže ven.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

Odkar obstaja putlocker, pa res ni potrebe, da se s tem zafrkavate.

Partis je čisto enostaven za uporabo. Ko pritisneš brskaj, izberi opcije – samo freeleech…. in ti vrže ven.[/quote]

hvala, sem našel zdaj 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close