Torej SDS ali LDS?
Ali ni čudno, da imajo v sosednjih, demokratičnih državah, kjer nikoli ni bil na oblasti kvazi socializem oz. komunizem, v katerem so se imeli vsi radi(!!! ) neprimerno boljši standard in to že 50 oz. 60 let, popolnoma drugače urejeno socialno varnost, drugačne zakone o lajšanju brezposelnosti itd itd. – V 12. letih odkar so (bili) na oblasti bivši oblastniki je postalo pri nas za večino ljudje slabše, slabše in še slabše. Zakaj ne razmišljaš na ta način? Ne pa da iščeš krivce tam, kjer jih ni – med opozicijo, ki ni mogla prodreti v vsem tem času niti z enim samim pametnim zakonskim predlogom! S takimi čudnimi volilci, kot si ti in ni jih malo, se da super manipulirati! In kaj si naredila za izboljšanje življenja v naši državi s tem, da si volila neko čisto “nepomembno” stranko?
Ali mogoče namiguješ, da bi morala voliti verske fanatike in pa politične “zdraharje”, da bodo poskrbeli za take kot sem jaz? Volila sem pač stranko, ki se mi je dopadla, pa na žalost ni imela možnost za uspeh, saj je polarizacija strank več kot očitna (borba med LDS ali SDS). Ampak sem z rezultatom volitev kljub temu zadovoljna, saj bom po predvolilnih obljubah torej zdaj dobila službo, stanovanje, pa še plača bo baje evropska. Grem kar na Bahame proslavit, zdaj si to očitno lahko privoščim! Pa lep pozdrav!
folk je naveličan sedanje vlade, med katere spadam tudi jaz…. sam niti pod razno pa nisem zato volila SDS… halo!!
se strinjam da je čas za nekaj novega, samo ne pa za te nazadnjake in revanšiste, ki se zavzemajo za verouk v šolah, financiranje cerkve od davkoplačevalcev, nasprotujejo splavu, ne skrivajo svoje homofobije, naivne in neizobražene volilce pa lovijo na obljube, ki so skregane z osnovno makroekonomsko logiko….
DAjte no mir!!!
Le kaj je do sedaj v Sloveniji tako slabega?!!Lepo vas prosim, špojdite malo po svetu in boste videli, da v mnogih drzavah niti sanjajo ne o sociali,pa zdravstvenem zavarovanju, pa stipendijah in ne vem cem se vse.Pri nas pa lahko vsak klosar(pa nic ne mislim slabsalno) prezivi s podporo(hvala bogu)!!!
Sedaj nam bo pa ta cepec Jansa in njgovi cerkvenjaki dali po p….
Samo en cerkveni davek nam mi obesijo in se takoj izpisem iz te pedofilsko pedersko izkoriscevalske institucije!!!
Pa brez zamere!
Izobražena gospa ali ljudje ki zmagajo na volitvah ne smejo pokazati svojega veselja tukaj gospa izobraženka se vidi da niste inteligentni ampak razočarani nad volitvami in ne privoščite veselja ljudem. Poglejte po svetu ko so volitve eni so razočarani eni so veseli, naredijo enkratni šov ko zmagajo njihovi kandidati vi pa kaj ste napisali “saj se vidi osnovnošolci”. Tukaj se vidi vaše globoko razočaranje ne inteligentnost.
Forum je zaprt za komentiranje.