Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torej osnovnošolec test QR

Torej osnovnošolec test QR

A sem jaz prav razumela Pokljukarja…

Da otroci nad 12 let potrebujejo test z QR kodo kamor test za samotestiranje ne spada ce hoce k zobarju ali kamorkoli…???

A sem jaz prav razumela?

Kaj ima nek Pokljukar z vašim otrokom? Je njegov oče, stric, brat,..?

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin945, 14.09.2021 ob 18:21

Kaj ima nek Pokljukar z vašim otrokom? Je njegov oče, stric, brat,..?

TO ni. Bi pa otrok potreboval zobozdravnika. Pa ga brez QR nebojo spustili ce je to res.

Otrok pa ne pustim cepit! Jasno vsem?

Iz rok v usta, 14.09.2021 ob 19:00

TO ni. Bi pa otrok potreboval zobozdravnika. Pa ga brez QR nebojo spustili ce je to res.

Otrok pa ne pustim cepit! Jasno vsem?

Torej preostane test. Kaj bi rada?

Izpolnjevat mora PCT. S hitrim testom ne dobiš QR kode.

Mati otroka PCT, 14.09.2021 ob 17:37

A sem jaz prav razumela Pokljukarja…

Da otroci nad 12 let potrebujejo test z QR kodo kamor test za samotestiranje ne spada ce hoce k zobarju ali kamorkoli…???

A sem jaz prav razumela?

Samotestiranje ne velja za obisk zobozdravnika. Z otrokom pojdita na HAG test, ki velja 48 ur.

In test moram placati da gre otrok lahko k zdravniku?

Para Bellum, 14.09.2021 ob 21:52

Samotestiranje ne velja za obisk zobozdravnika. Z otrokom pojdita na HAG test, ki velja 48 ur.

Zakaj bi otrok rabil ptc za, zobarja?

Zaenkrat je tako, da samotestiranje velja tudi za obsolske dejavnosti, razne sporte itd..

To seveda ne pomeni kino..

Drugace pa isto kot za odrasle..

In ko je novinarka Poklukarja vprasal, ce torej vsi ukrepi veljajo za otroke 12 plus, je rekel ja, seveda, saj pa 12 plus letniki se lahko cepijo..

V glavnem obup in zalostno hkrati, koliko otrok sebo zato res cepilo, po svoji zelji, ali zelji starsev..

Mati otroka PCT, 14.09.2021 ob 21:55

In test moram placati da gre otrok lahko k zdravniku?

Daj pomisli na pol leta nazaj, ko sploh ni bilo te možnosti. Zobarji niso delovali za preventivo. Razen, če si imel granulom ali nekaj nujnega. Sicer si moral počakati. Zdaj obstaja vsaj teoretična možnost dostopa.

So pa pač taki časi in z nerganjem očitno ne bomo prišli nikamor.

Ja, test moraš plačati, če je otrok star nad 12 let. Je Poklukar lepo povedal danes, da se lahko vsi otroci nad 12. let cepijo. Če se ne bodo cepili, se bodo morali pač testirati.

Tako kot mi vsi ostali odrasli in necepljeni.

marella, 14.09.2021 ob 21:59

Daj pomisli na pol leta nazaj, ko sploh ni bilo te možnosti. Zobarji niso delovali za preventivo. Razen, če si imel granulom ali nekaj nujnega. Sicer si moral počakati. Zdaj obstaja vsaj teoretična možnost dostopa.

So pa pač taki časi in z nerganjem očitno ne bomo prišli nikamor.

DRaga Marela, za tistih 10 eur za test ki traja dva dni, jaz skuham kosilo za dva dni. Eni oz. Večina pac morajo biti na minimalcu da imajo lahko drugi visoke place

Prejšnji teden sem bila pri zobarju privat. Nihče še vprašal ni za PTC. Denar pač ne smrdi.

Očitno se pa ta teden podira svet in kar naenkrat še otroci nimajo več pravice do zobarja, če starš ne izkašlja denarja. Ker upam, da res ni kdo tako nor, da bo cepil otroke zaradi teh neumnosti. WHO je proti cepljenju otrok!

A se zavedas, kaj pises?? In zaradi takih drobtinic naj bomo zadovoljni?? Komu bos napisala zahvalo za tako dobrodusnost..

Ni nam pomoci, osnovne zivljenjsks pravice in potrebe so nam onemogocene in krsene, vi ste pa zadovoljni, DA JE VSAJ NEKAJ..

Jgcvx, 14.09.2021 ob 22:10

A se zavedas, kaj pises?? In zaradi takih drobtinic naj bomo zadovoljni?? Komu bos napisala zahvalo za tako dobrodusnost..

Ni nam pomoci, osnovne zivljenjsks pravice in potrebe so nam onemogocene in krsene, vi ste pa zadovoljni, DA JE VSAJ NEKAJ..

Namenjeno je Mareli.

Pa še to… anomalija!!!

Jaz lahko brez PCT spremljam otroka do 15 let

Otrok pa PCT mora imeti.

Kdo je tu NOR?

Mati otroka PCT, 14.09.2021 ob 22:15

Pa še to… anomalija!!!

Jaz lahko brez PCT spremljam otroka do 15 let

Otrok pa PCT mora imeti.

Kdo je tu NOR?

saj se ve kdo.. že od samega začetka tisti ki postavljajo butaste nasprotujoče si in zdravju škodljive ukrepe.

Ja tako skropucalo so sprejeli da mora imet otrok nad 12 let PCT za vse razen šole, obšolske dejavnosti in prevoz.

In ja ti greš z otrokom brez PCT starim 13 let do zdravnika, zobarja. On mora pa imet PCT.

Toliko star otrok mora imet PCT tudi za npr.knjižnico. Očitno je cilj čim manj izobražene mladine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close