Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Torbice Marjete Grošelj – cena?

Torbice Marjete Grošelj – cena?

Vsak dan grem mimo, pa ne upam stipit v trgovino. Bi mi gospa, ki je res ekstravagantna, sploh hotela prodat torbici? Kakšne so cene? Par sto evrov, ampak koliko, približno?

Če imaš denar, ti bo vse prodala. Meni sicer niso všeč. Ni moj stil. Pa tudi toliko denarja, od 300 naprej ne bi dala. Če je kera cenejs, je kaka miniaturna.

Pa pokliči in povprašaj kolk tista v izlozbi stane.

Če te prodajalec ceni po cunja, ni pravi prodajalec. Mnogo bogatih je oblečeno čisto preprosto in ni na pogled videti, da so težki v denarnici.

Za torbico ne dam več kot 30 eur. Po tem se ne meri človeka. Tako ali tako se obrabi, umaže, strga. Raje ta denar prišparam in dam za kaj bolj koristnega, recimo za zdravje (geli za noge, masaže, topli pohodni čevlji, tople nogavice itd.).

Odgovor na objavo uporabnika
Normalno, 27.08.2021 ob 23:05

Če imaš denar, ti bo vse prodala. Meni sicer niso všeč. Ni moj stil. Pa tudi toliko denarja, od 300 naprej ne bi dala. Če je kera cenejs, je kaka miniaturna.

Pa pokliči in povprašaj kolk tista v izlozbi stane.

Če te prodajalec ceni po cunja, ni pravi prodajalec. Mnogo bogatih je oblečeno čisto preprosto in ni na pogled videti, da so težki v denarnici.

Drage so, ja.  Te torbice niso narejene za tvoj (moj) rang, ampak za višjega.  Torej takega, kjer ni potrebe po izbiri vrste odrekanja.

Odgovor na objavo uporabnika
za bogate, 28.08.2021 ob 00:07

Drage so, ja.  Te torbice niso narejene za tvoj (moj) rang, ampak za višjega.  Torej takega, kjer ni potrebe po izbiri vrste odrekanja.

Meni Niso všeč, ni moj stil. In jih je ne bi kupila, pa če bi imela milijone Sicer rada nosim obleke, ampak takih torbic ne bi dajala zraven. Zelo zelo redko kakšna, ampak toliko denarja ne bi dala. O kvaliteti ne morem soditi. Vendar za bolj znane itak vedno znamo zraven preplačaš.

Se spomnim, ko je bila še tista s čevlji Stiefelkonig al kaj bila trgovina v Lj.. cene čevljev zasoljene. Pa gre bivša sodelavka po ene sandale s paščki. Drug dan je prišla z njimi v službo, je pašček odpadel. A dala oreng pare za njih. ????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close