Torbica mi uhaja z ramen!
Ali imaš torbico na predolgih jermenih ali pa nosiš obleke iz takih (umetnih) materialov, ki povzročajo drsenje z ramen.
To sta dva vzroka, ki ju poznam jaz. V prvem primeru si pač skrajšaš jermene, da pride torbica bližje podpazhudi. V drugem nosiš nekaj iz naravnih materialov za k tej konkretni torbici.
v Oprah Show so zadnjič kazali razne pogruntavščine in izumčke mamic oz. žensk nasploh – en izum je bil proti temu, da padajo dol naramnice od nedrčka in se vidijo zraven rokavov oz. naramnic od majice: no, tista ženska je pogruntala nekakšno sponko/zaponko, s katero naramnico pritrdi za naramnico od majice in tako ne pada več dol: evo, s torbico lahko narediš enako, nekako jo pričvrsti na ramenu! 🙂
Majja, če jaz prav razumem: pas od torbice naj prišijem na plašč, jakno, jopico? oooooooooo
In ko rabim pred blagajno denarnico, prosto po Prešernu, enostavno slečem pulover, na katerem imam prišito torbico? OOOOOOOO!
Aaaaa,jaz pa sem izumila patent: na pas, kjer se dotika ramen, sem s sekundnim lepilom napopala 3 x po 1 cm velike tiste ježke, ki jih imajo superge.
Se obnese.
R
Nosi tako, ki jo držiš na pregibu roke v konolcu, z dlanjo za ročaj (take damske so zdaj res modne), pisemsko, ki jo z roko stiskaš pod pazduho (meni se to super obnese, imam pa 2 večji pisemski in spravim vse noter) ali pa tako poštarsko, ki jo itak nosiš preko telesa.
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.