Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Torbica mi uhaja z ramen!

Torbica mi uhaja z ramen!

Obložena s punkeljni maširam po cesti, pa moram stalno popravljat torbico. Sem se tak raz…..la, da sem jo potem nosila okrog vratu, kot tisti dalmatinec sodček ruma.

Kaj vi naredite, da vam torbica ne beži z ramen?

to pa tud mene zanima, bemti v trenutku jo mam na pregibu komolca, hehe

Mam nahrbtnik, pa mam mir;)))

Ali imaš torbico na predolgih jermenih ali pa nosiš obleke iz takih (umetnih) materialov, ki povzročajo drsenje z ramen.

To sta dva vzroka, ki ju poznam jaz. V prvem primeru si pač skrajšaš jermene, da pride torbica bližje podpazhudi. V drugem nosiš nekaj iz naravnih materialov za k tej konkretni torbici.

Ali pa imaš v torbici premalo reči, da je prelahka – meni takrat uhaja.

Ali pa, kar je tudi varianta pri meni, imaš povešena ramena. No, povešena – paš imaš ozko ramo in malo na dol … pa zdrsne.

Tisto je bil bernardinec:))

jaz sem ta problem rešila tako, da v njej vedno nosim tamal zložljiv dežnik… Pa še prav pride ..

🙂

Mogoče ti torbica ne bo uhajala z ramena, če jo boš nosila tako kot bernardinec nosi sodček okrog vratu:-)

mam tud jaz nahrbtnik, le da se dokler mi ne pade že neštetokrat z ramena, ne spomnim in ga ne dam na obe rameni, ga nosim le na eni.

v Oprah Show so zadnjič kazali razne pogruntavščine in izumčke mamic oz. žensk nasploh – en izum je bil proti temu, da padajo dol naramnice od nedrčka in se vidijo zraven rokavov oz. naramnic od majice: no, tista ženska je pogruntala nekakšno sponko/zaponko, s katero naramnico pritrdi za naramnico od majice in tako ne pada več dol: evo, s torbico lahko narediš enako, nekako jo pričvrsti na ramenu! 🙂

Majja, če jaz prav razumem: pas od torbice naj prišijem na plašč, jakno, jopico? oooooooooo
In ko rabim pred blagajno denarnico, prosto po Prešernu, enostavno slečem pulover, na katerem imam prišito torbico? OOOOOOOO!

Aaaaa,jaz pa sem izumila patent: na pas, kjer se dotika ramen, sem s sekundnim lepilom napopala 3 x po 1 cm velike tiste ježke, ki jih imajo superge.

Se obnese.

R

kupuj torbice, ki imajo samo eno ročko (naramnico) ne ta takih, ki imajo dve. potem ena vedno leze dol, če že ne obe…

Nosi tako, ki jo držiš na pregibu roke v konolcu, z dlanjo za ročaj (take damske so zdaj res modne), pisemsko, ki jo z roko stiskaš pod pazduho (meni se to super obnese, imam pa 2 večji pisemski in spravim vse noter) ali pa tako poštarsko, ki jo itak nosiš preko telesa.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close