Torbe, nahrbtniki, mehke potovalke – a perete?
Gede na to, da so takoj za telefoni in ralunalniškimi tipkovnicami ženske torbice vir vsesortne umazanije, ki jo poberemo z njihovo nošnjo me zanima, če kaj operete v stroju svoje mehke torbe, športne torbe, nahrbtnike, manjše mehke potovalke?
Pri nas ja – se ravno sedaj na soncu suši četica spomladanskih torbic ( neusnjenih, iz tekstila in umetne mase), pa trije športni nahrbtniki, ki so zadnjo rundo dali skozi tudi vse letalsko letališke procedure in prepotovali po prahu in umazaniji več tisoč kilometrov.
Vse kar je možno vržem v stroj in operem. Priznam, da sem že mnogo stvari uničila, ker pač v pralni stroj niso sodila. Toda rada imam oprano, na roke pa se mi enostavno takih stvari ne da prati. Zdaj že ko stvari kupujem gledam na to, da se lahko perejo tudi v stroju. Sem pa oprala že tudi take stvari, da si niti v sanjah ne bi mislila, da bodo po pranju preživele in izgledale kot nove. Tudi zimske plašče sem že prala na programu za ročno pranje in ob pogledu na rezultat se mi zdi prav smešno kako smo pred leti vse stvari nosili v čistilnico in plačevali za nekaj, kar lahko narediš doma.
Forum je zaprt za komentiranje.